Τετάρτη, 29 Ιουνίου

Aυτά είναι τα 5 ζώδια που τους είναι αδύνατον να παραμείνουν πιστά

Προσοχή με ποιους μπλέκετε!

Eίναι λυπηρό αλλά οι άνθρωποι δεν είναι πάντα πιστοί στη σχέση τους. Η απιστία είναι η πιο η πιο κοινή αιτία χωρισμού και ενώ ο ορισμός της διαφέρει από σχέση σε σχέση και από άτομο σε άτομο, όποιος τη βιώνει πληγώνεται βαθιά.

Οι λόγοι που οδηγούν κάποιον σε αυτό το βήμα μπορεί να είναι πολλοί. Μήπως, όμως, και τα άστρα παίζουν τον ρόλο τους; Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα πιο άπιστα ζώδια.

Ιχθύς

Εξ αιτίας του ευαίσθητου και αδύναμου χαρακτήρα του, είναι ο πιο επιρρεπής στην απιστία. Είναι απρόβλεπτος και κάνει παράνομες σχέσεις, χωρίς να το πολυσκέφτεται. Αν η σχέση του δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του, ψάχνει αλλού όσα του λείπουν. Ωστόσο, επειδή φοβάται μήπως πληγώσει τον άλλον, δύσκολα θα φύγει από μια δυστυχισμένη σχέση. Προτιμά να ζει δύο ζωές, παρά να φύγει.

5 ζώδια απιστία

Δίδυμος
Τα θέλει όλα. Είναι επικοινωνιακός και προσιτός. Φλερτάρει και «κάνει παιχνίδι» διαρκώς. Η παιχνιδιάρικη φύση του Διδύμου δεν τον αφήνει να παραμείνει πιστός σε μια σχέση για πολύ. Βαριέται εύκολα και δεν διστάζει να κάνει παραπάνω από μία παράνομη σχέση, αν δεν ικανοποιείται.

Λέων
Τα Λιοντάρια αναζητούν συνεχώς την επιβεβαίωση. Θέλουν να έχουν την προσοχή των άλλων, να τους φέρονται σαν βασιλιάδες. Αν αντιληφθούν ότι αρχίζεις να τους αγνοείς, τότε θα αναζητήσουν αλλού αυτό που δεν τους δίνεις. Αν φλερτάρουν έναν Λέοντα και νιώσει μοναδικός, τότε θα ενδώσει στην παράνομη σχέση.

Τοξότης
Ο Τοξότης ψάχνει πολύ συγκεκριμένα πράγματα στις σχέσεις του. Αφοσίωση, στήριξη, αγάπη και ίσως το καλύτερο status quo. Aν η σχέση του δεν του τα παρέχει, δεν θα δυσκολευτεί να τα ψάξει άλλου.

Σκορπιός
Το πάθος τον χαρακτηρίζει, αλλά δεν θα απιστήσει ελαφρά τη καρδία. Θα το κάνει, αν το έχεις κάνει και εσύ, αν το πάθος μεταξύ σας έχει χαθεί ή αν του έχεις πει ψέματα. Η αίσθηση ανικανοποίητου που τον χαρακτηρίζει μπορεί, επίσης, να τον οδηγήσει σε μια παράνομη σχέση, ενώ δύσκολα αντιστέκεται σε ένα έντονο φλερτ ή στην eρωτική έλξη με κάποιον άλλο.

Διαβάστε επίσης