Σάββατο, 22 Ιανουαρίου

Big Brother – Τελικός: Μεγάλος νικητής ο Νίκος Τακλής! Όσα δεν γνωρίζεις για την ήρεμη δύναμη του σπιτιού

Μετά από 16 εβδομάδες εγκλεισμού στο σπίτι του Big Brother επιτέλους έχουμε νικητή! Ο Νίκος Τακλής κατάφερε να παραμείνει και να φτάσει ως τον μεγάλο τελικό, κερδίζοντας το χρηματικό έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ.

Για πρώτη φορά οι τέσσερις συγκάτοικοι με τη μεγαλύτερη δυναμική που έφτασαν ως τον τελικό ήταν τα δύο ζευγάρια που δημιουργήθηκαν μέσα στο σπίτι.

Ευδοκία Τσαγκλή, Νίκος Τακλής, Παναγιώτης Πέτσας κι Ανχελίτα κονταροχτυπήθηκαν στην αποψινή μεγάλη βραδιά για τους ίδιους κι ένας ήταν αυτός που κατάφερε να φτάσει στην κορυφή. Οι παρουσιαστές Γρηγόρης Γκουντάρας και Ναταλί Κάκκαβα μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη υποδέχθηκαν στο πλατό παλιούς συγκάτοικους του σπιτιού και στην πορεία υπήρξε μια αναδρομή στις καλύτερες στιγμές που είδαμε φέτος στο Big Brother.

Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε και λίγο πριν τη 1 τα μεσάνυχτα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα ανακοίνωσαν το όνομα του μεγάλου νικητή του Big Brother.

Η Ανχελίτα κατέκτησε την τέταρτη θέση, ο Παναγιώτης Πέτσας την τρίτη, ενώ τη δεύτερη η Ευδοκία Τσαγκλή! Ο Νίκος Τάκλης είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού Big Brother!

Ποιος είναι ο Νίκος Τακλής που κέρδισε το φετινό Big Brother

Ο Νίκος Τακλής για πολλούς είχε ένα μεγάλο προνόμιο από την αρχή του Big Brother. Ο υπομονετικός του χαρακτήρας τον έκανε να απέχει από εντάσεις, φωνές και τσακωμούς, μιας και οι φορές που τον είδαμε να αντιδρά ήταν ελάχιστες.

Ο 30χρονος τουριστικός πράκτορας που εργάζεται στην Σαντορίνη, αυτοαποκαλείται «το καλύτερο καμάκι στο λιμάνι του νησιού!». Δηλώνει ανοιχτόμυαλος, κοινωνικός και επικοινωνιακός, είναι περιζήτητος στις τουριστικές εταιρίες στο λιμάνι της Σαντορίνης γιατί εύκολα κλείνει πελάτες.

Αγαπά τα ταξίδια, την περιπέτεια και λατρεύει το ωραίο φύλο.

Μέσα στο σπίτι του Big Brother γνώρισε και ερωτεύτηκε την Ευδοκία! Ο Νίκος Τακλής κέρδισε και το κορίτσι και το χρηματικό έπαθλο!

 

Διαβάστε επίσης