Τετάρτη, 10 Αυγούστου

Ξέσπασε σε κλάματα ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Πολύ βαρύ το κλίμα στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι

Η εξομολόγηση για το θάνατο του αδερφού του που τον έκανε να “λυγίσει”

Στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι παραχώρησε συνέντευξη ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο παρουσιαστής μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, για το θάνατο του αδερφού του, το γιο του – δείτε τον εδώ -, αλλά και για το Big Brother με αφορμή τον χθεσινοβραδινό τελικό.

«Πριν από δύο χρόνια με τον θάνατο του αδερφού μου ‘έσκασα’ και πήγα θεωρητικά νεκρός στο νοσοκομείο. Το καλοκαίρι όλα ξεκίνησαν με έναν πυρετό και τελικά έγιναν πιο δύσκολα. Ξαφνικά αποδείχτηκαν κάποιοι όγκοι, κάποιες εγχειρήσεις, και το πιο τρομακτικό, μια σηψαιμία. Πέρασα τρομακτικά. Υπήρχε στιγμή που δεν μπορούσα να αναπνεύσω για 10 δευτερόλεπτα και έσκαγα, πέταγα πράγματα. Την στιγμή που δεν μπορούσα να αναπνεύσω πήρα τηλέφωνο τον γιο μου και έτσι σώθηκα», εξομολογήθηκε για την δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του.

Όσον αφορά το ριάλιτι του Μεγάλου Αδερφού: «Το Big Brother το έκανα για το πείραμα αλλά και γιατί ένιωσα την υποκρισία στο πετσί μου. Όταν είχα υπογράψει στον Ant1, ήρθε το MEGA και μου ζήτησε να σπάσω το συμβόλαιό μου και να πάω στον δικό τους σταθμό να παρουσιάσω το Big Brother. Όταν αρνήθηκα την πρόταση του MEGA, ο Ant1 αγρίεψε και ανακοίνωσε πως θα πάρει στο πρόγραμμά του το Big Brother. Όταν ξεκίνησε το σόου, άρχισε μια πολεμική από τις εφημερίδες. Σκέφτηκα ότι θα φάω ξύλο αλλά θα βγω λεβέντης και παλικάρι. Έχω όμως ένα παράπονο. Την περίοδο που έτρωγα ξύλο, το κανάλι ήταν ‘στρίβειν δια του αρραβώνος’».

«Ένας λόγος που έφυγα από τον Ant1 ήταν επειδή ένα στέλεχος είπε: ‘του δώσαμε το Big Brother και τον κάναμε αυτόν που είναι’. Ήμουν αυτός που ήμουν. Πήρα ένα πρότζεκτ και είμαι μέρος του 90% της τηλεθέασης».

Τα κλάματα του Ανδρέα Μικρούτσικου για το θάνατο του αδερφού του
«Πάντα με πονάει η καρδιά μου με αυτό το πράγμα και κοροιδεύω τον εαυτό μου ότι ο Θάνος έχει δουλειές και για αυτό δεν τον βλέπω. Είναι μερικές εικόνες που έχω στο μυαλό μου και δεν καταπίνονται. Δεν χωνεύονται. Δεν αφομοιώνονται. Δεν τα είπαμε όλα αυτά που έπρεπε να πούμε. Ποτέ δεν προλαβαίνεις να τα πεις όλα. Θα ήθελα να του πω ότι τον αγαπάω», εξομολογήθηκε και ξέσπασε σε κλάματα.

Διαβάστε επίσης