Σάββατο, 22 Ιανουαρίου

Νικόλας Αγγελής: H μητέρα του έφυγε χτυπημένη από τον κορονοϊό – Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για την Ευγενία Χριστοπούλου

Ο ηθοποιός Νικόλας Αγγελής βίωσε μία από τις πιο δύσκολες απώλειες της ζωής του, καθώς η μητέρα του και γνωστή δημοσιογράφος Ευγενία Χριστοπούλου έφυγε από τη ζωή, χάνοντας τη μάχη με τον κορονοϊό.

H Ευγενία Χριστοπούλου πέθανε την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021, σε ηλικία 69 ετών, ενώ η κηδεία της δημοσιογράφου θα γίνει αύριο, Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021, στη 1 μ.μ., στο Κοιμητήριο Παπάγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εκφράζει τα συλλυπητήρια του στον τον γιο, τον ηθοποιό Νίκο Αγγελή, και τους οικείους της.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για την Ευγενία Χριστοπούλου

«Έφυγε» από τη ζωή, έπειτα από μάχη με τον κορονοϊό, την Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021, η δημοσιογράφος Ευγενία Χριστοπούλου σε ηλικία 69 ετών.

Η Ευγενία Χριστοπούλου επέδειξε συνέπεια και επαγγελματισμό καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της, ενώ υπήρξε επιμελής, εργατική και παράδειγμα συναδελφικής αλληλεγγύης. Πολυμήχανη και πολυτάλαντη, ασχολήθηκε με επιτυχία με πολλά είδη ρεπορτάζ, όπως το ρεπορτάζ των υπουργείων Δημοσίων Έργων, Εμπορίου και Εθνικής Άμυνας, το ελεύθερο αλλά και το αθλητικό, γεγονός που σαφώς καταδεικνύει το ευρύ φάσμα των δυνατοτήτων της, που την ανέδειξαν σε μια καταξιωμένη επαγγελματία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, συλλυπείται βαθύτατα τον γιο της Νίκο Αγγελή και τους οικείους της. Η κηδεία της Ευγενίας Χριστοπούλου θα γίνει αύριο, Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021, στη 1 μ.μ., στο Κοιμητήριο Παπάγου.

Νικόλας Αγγελής: Πάρα πολύ δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό | fthis.gr

Διαβάστε επίσης