Site icon Hallocy

Survivor: Αναχώρησε ο Γιώργος Λιανός για Άγιο Δομίνικο – Οι πρώτες δηλώσεις

Το Survivor ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου και το πρωί της Τρίτης αναχώρησαν για Άγιο Δομίνικο οι Διάσημοι παίκτες.

Λίγο αργότερα, έφτασε στο αεροδρόμιο για να αναχωρήσει και ο Γιώργος Λιανός. Σε αντίθεση με τους επώνυμους – που δεσμεύονται από συμβόλαια και ρήτρες – ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που τον περίμεναν έξω από το αεροδρόμιο.

«Η οικογένεια θα έρθει σε κάνα μήνα στον Άγιο Δομίνικο. Με βλέπετε να ξεκουράζομαι; Από την Ελλάδα θα μου λείψει αυτό το ωραίο κρύο που έχει αυτόν τον καιρό. Το χιονάκι… Κάτω έχει 30 βαθμούς, είναι ζόρικα. Εννοείται θα μου λείψουν τα παιδιά μου.

Το casting του Survivor το βλέπω πολύ ενδιαφέρον. Αρκετά πολύχρωμο. Αλλά φυσικά πάντα ένας παράγοντας του πώς θα εξελιχθεί όλο το πράγμα έχει να κάνει με το αν θα κλειδώσουν στο νησί ή θα νιώσουν ελεύθεροι. Η συμβουλή που τους δίνω είναι αφήστε το νησί να σας πάρει η ενέργειά του και ζήστε το. Είναι μια τρομερή εμπειρία. Αρχίζουμε κατευθείαν γυρίσματα» αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός.

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή Happy Day:

Exit mobile version