Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου

Κατερίνα Καινούργιου: Έξαλλη με τον Άγγελο Μπράτη – «Έχω πάθει σοκ, με απογοήτευσε, ήταν υπερόπτης»

Μια δήλωση του Άγγελου Μπράτη στην κάμερα της εκπομπής “Super Kατερίνα” κατάφερε να κάνει την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου να μείνει με το στόμα ανοιχτό, μην μπορώντας να πιστέψει αυτό που άκουσε με αποτέλεσμα να δηλώσει την έντονη απογοήτευσή της.

«Τα νούμερα τηλεθέασης δε με επηρεάζουν, όπως δε με επηρεάζουν οι πωλήσεις, όπως δε με επηρεάζει η γνώμη μιας κυρίας που δεν έχει φορέσει ολομέταξα φορέματα και ψωνίζει από τα καλάθια» ήταν η δήλωση του Άγγελου Μπράτη που εξόργισε την Κατερίνα Καινούργιου.

«Συγγνώμη, μου είναι πάρα πολύ συμπαθής ο Άγγελος Μπράτης. Με έχει συγκινήσει ουκ ολίγες φορές με τις συνεντεύξεις του, έχει μια απίστευτη ευγένεια. Δε μου άρεσαν καθόλου όλα αυτά που είπε. Για πρώτη φορά τον βλέπω πολύ υπερόπτη. Δε μου άρεσε καθόλου αυτό που είπε ότι δεν τον νοιάζει η γνώμη μιας κυρίας που ψωνίζει από τα καλάθια.

Και εγώ έχω ψωνίσει και από τα καλάθια και από μεγάλους οίκους, Δε ξέρω αν σας ενδιαφέρει η γνώμη μου αλλά θα το πω, υπάρχουν κυρίες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν από μεγάλους οίκους και ψωνίζουν από τα καλάθια και είναι υπέροχες και στιλάτες» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε,

«Εσάς μπορεί να μη σας ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης αλλά φαντάζομαι ότι το Star και η εταιρεία παραγωγής δε θα έκανε πάρτι. Από πίσω υπάρχουν επιχειρηματίες… Εγώ ήρθα εδώ και αν στο τέλος της σεζόν δεν πάω καλά, θα πρέπει να απολογηθώ και να είμαι έτοιμη αν τα πράγματα δεν είναι καλά να αντιμετωπίσω και τις κυρώσεις.

Καλώς ή κακώς κρινόμαστε από τα νούμερα τηλεθέασης και γι’ αυτό πρέπει να πηγαίνουμε καλά αλλά αν δεν πάνε καλά μπορείς να βρεις έναν ωραίο τρόπο να μιλήσεις και όχι να το απαξιώσεις. Έχω πάθει σοκ… Για πρώτη φορά απογοητεύομαι από τον Άγγελο Μπράτη».

Διαβάστε επίσης