Site icon Hallocy

Μέσα στη μέρα η σύλληψη; – Κατατέθηκε μήνυση από την κόρη του φίλου του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Το πρωί της Τρίτης, έγινε γνωστή μια νέα καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, η οποία αφορά σε βίντεο και φωτογραφίες μιας νεαρής κοπέλας που διέρρευσαν από τον παρουσιαστή. Πρόκειται για μία κοπέλα που είναι κόρη οικογενειακού φίλου του πρώην μέλους των Ράδιο Αρβύλα.

Όπως αποκάλυψε πριν από λίγα λεπτά η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου στο Πρωινό, μετά από συνομιλία της με τον Απόστολο Λύτρα, δικηγόρο της καταγγέλλουσας, κατατέθηκε μήνυση εις βάρους του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

«Όπως με ενημέρωσε ο κύριος Λύτρας, χθες το βράδυ κατατέθηκε μήνυση από την κόρη του φίλου του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Μιλάμε για τη δεύτερη περίπτωση. Η μήνυση αφορά παραβίαση προσωπικών δεδομένων και μου εξηγούσε πόσο φορτισμένο ήταν το κορίτσι, ακόμα και την τελευταία στιγμή. Ήταν και συναισθηματικά πολύ άσχημα, γιατί αυτό το κορίτσι εμπιστευόταν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από παιδί» είπε χαρακτηριστικά η Κέλλυ Χεινοπώρου στο Πρωινό.

Όπως εξήγησε η δημοσιογράφος, όταν η κοπέλα σύναψε σχέση με τον παρουσιαστή, δεν ήταν ανήλικη.

Ο Απόστολος Λύτρας μιλώντας στην ΕΡΤ, το πρωί της Τρίτης είπε ότι δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα να εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε περίπτωση που συλληφθεί θα τεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Exit mobile version