Site icon Hallocy

Παραδόθηκε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος o Στάθης Παναγιωτόπουλος

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής

Παραδόθηκε τελικά στις αρχές της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος το μεσημέρι της Τετάρτης (22/12).

Ο γνωστός παρουσιαστής βγήκε λίγο μετά τις 14:30 από το σπίτι του, πήρε το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε στο αστυνομικό μέγαρο, καθώς αναζητούνταν εδώ και αρκετές ώρες ύστερα από την καταγγελία που έκανε χθες (21/12) μια 23χρονη γυναίκα, με την οποία ο παρουσιαστής είχε σχέση όταν εκείνη ήταν 18 ετών και η οποία είδε ότι εκείνος είχε ανεβάσει σε πορνογραφικά sites φωτογραφίες και βίντεο από τις προσωπικές τους στιγμές.

«Επικοινώνησαν μαζί μου κάποιες γυναίκες και…» – Οι αποκαλύψεις της δικηγόρου της πρώην του Παναγιωτόπουλου
Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε η δικηγόρος της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου, λίγο μετά τις νέες καταγγελίες που βγήκαν στο φως και θέλουν τον παρουσιαστή να βρίσκεται ένα βήμα πριν την σύλληψη.

Η δικηγόρος αποκάλυψε πώς την πλησίασαν κι άλλες πρώην κοπέλες του καθώς είχαν υπόνοια ότι κυκλοφόρησαν ροζ βίντεο.

«Επικοινώνησαν μαζί μου κάποιες γυναίκες που είχαν σχετιστεί ερωτικά με τον κ. Παναγιωτόπουλο και έχουν υπόνοιες ότι μπορεί να κυκλοφορούν βίντεο και φωτογραφίες από ιδιωτικές τους στιγμές σε ιστοσελίδες πορνογραφικού υλικού.

Ό,τι ενέργειες έχουν γίνει μέχρι τώρα για να ‘’κατέβουν’’ τα βίντεο και οι φωτογραφίες έγιναν μόνο από την εντολέα και μόνο από εμένα. Δεν γνωρίζουμε αν έχουν ‘’κατέβει’’ όλα τα βίντεο και οι φωτογραφίες γιατί έγιναν αναδημοσιεύσεις και σε άλλες ιστοσελίδες. Ο καθένας που μπαίνει σε αυτές τις σελίδες μπορεί να ‘’κατεβάσει’’ το βίντεο, να το αποθηκεύσει και στη συνέχεια να το αναδημοσιεύσει», αποκάλυψε η δικηγόρος της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Exit mobile version