Site icon Hallocy

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αύριο η απολογία του – Τι λέει ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας;

Αύριο αναμένεται να εμφανιστεί μπροστά στον εισαγγελέα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Με αφορμή λοιπόν την απολογία του,ο δικηγόρος της καταγγέλουσας Απόστολος Λύτρας μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη και μεταξυ άλλων ανέφερε: «Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα προκύψουν και άλλα πράγματα στην υπόθεση. Έχω ήδη στα χέρια μου δυο email που μου ήρθαν ανώνυμα αλλά έχω έρθει σε επαφή και με άλλη μια κοπέλα. Οι καταγγελίες αυτές λένε τα ίδια πράγματα, ότι κατά το παρελθόν, την περίοδο που είχαν σχέση εκείνος κατέγραψε τιςπροσωπικές τους στιγμές και τις δημοσίευσε σε site με πορνογραφικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση της δεύτερης κοπέλας, το υλικό είναι ακόμη ανηρτημένο στο διαδίκτυο».

Σε άλλο σημείο ο κύριος Λύτρας ανέφερε ότι μέχρι στιγμής ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν έκανε καμία κίνηση να κατεβάσει το υλικό από τις διάφορες ιστοσελίδες στις οποίες το είχε αναρτήσει.

Όσο για την ποινή που μπορεί να του επιβληθεί ο κύριος Λύτρας είπε:

«Προβλέπεται ποινή κάθειρξης μέχρι δέκα χρόνια. Τα 4-5 θα είναι αυτά που θα εκτίσει ο καταγγελόμενος. Αύριο θα αποφασιστεί αν θα χρειαστεί ή όχι να προφυλακιστεί αφού ο εισαγγελέας θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο αν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι ύποπτος διαφυγής ή αν υπάρχει πιθανότητα να διαπράξει και πάλι το ίδιο αδίκημα».

Exit mobile version