Κυριακή, 23 Ιανουαρίου

Εκνευρισμένη η Φαίη Σκορδά με τον Γαρδέλη – Η ατάκα για τη σχέση της με τον Λιάγκα

«Είμαι κυρία απέναντί σου»

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε ο Σταμάτης Γαρδέλης το πρωί της Δευτέρας (27/12), ο οποίος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης κατάφερε να ενοχλήσει ιδιαίτερα την Φαίη Σκορδά με μία ατάκα που είπε για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα.

Οι δύο παρουσιαστές δεν είναι ζευγάρι εδώ και αρκετά χρόνια, ωστόσο έχουν κρατήσει μία πολύ καλή σχέση, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι κάνουν μαζί εκπομπή. Και μπορεί μερικές φορές να έχουν τις διαφωνίες τους, ωστόσο σε καμία περίπτωση δε δέχονται σχόλια για την προσωπική τους σχέση.

Η ατάκα του Σταμάτη Γαρδέλη που ενόχλησε τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα
«Με κόβεις για σοβαρό; Όσο σοβαρός είμαι εγώ είναι και η σχέση. Δε μένουμε μαζί γι΄αυτό κρατιέται και η σχέση. Μένει στα περίχωρα της Αττικής. Το σπίτι μου μέχρι το σπίτι της είναι επτά ώρες με τα πόδια… Τι θα πούμε σήμερα; Πήγα με τα πόδια γιατί το είδα σαν μια εικόνα ποιητική. Είναι μια ένδειξη κατάκτησης.

Νομίζω με εκτιμάει για να είναι μαζί μου τρία χρόνια και να με αντέχει. Είναι καλλιτέχνης, είναι άμεση συνεργάτης μου, είναι μούσα μου, είναι το στήριγμά μου. Είμαι καλά Γιώργο μου, εσύ;», είπε αρχικά ο Σταμάτης Γαρδέλης, ενώ ο διάλογος που ακολούθησε στη συνέχεια ήταν ο εξής:

Γ.Λ: Εγώ μόνος μου είμαι
Σ.Γ: Τι μόνος;
Γ.Λ: Και δεν έχω και κάποιον για να παρεξηγηθεί οπότε το λέω
Σ.Γ: Δεν είσαι μόνος. Εσύ έχεις την καλύτερη σύντροφο. Έχεις έναν άνθρωπο που σε στηρίζει
Γ.Λ: Μη το ξανακάνουμε όμως αυτό
Φ.Σ: Αχ, παρακαλώ πολύ
Σ.Γ: Γιατί εσύ τι κάνεις σε μένα;
Φ.Σ: Εγώ δε φταίω όμως. Εγώ πάντα είμαι κυρία απέναντί σου
Σ.Γ: Εγώ δεν είμαι κύριος;

Διαβάστε επίσης