Site icon Hallocy

Ράδιο Αρβύλα: Επιστρέφουν στον αέρα του ANT1

Με ένα χριστουγεννιάτικο τρέιλερ η παρέα της εκπομπής, Ράδιο Αρβύλα ανακοίνωσε την επιστροφή της στο καθημερινό πρόγραμμα του ANT1.

Μετά το σκάνδαλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και την οριστική απομάκρυνσή του από την εκπομπή, ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να διακόψουν νωρίτερα για τις γιορτές των Χριστουγέννων, θέλοντας και οι ίδιοι να συνειδητοποιήσουν τις ραγδαίες εξελίξεις γύρω από τον πρώην συνεργάτη τους.

Ράδιο Αρβύλα: Επιστρέφουν στις 10 Ιανουαρίου στον ANT1

Όπως είχε ενημερώσει αρχικά ο Αντώνης Κανάκης, η εκπομπή θα επέστρεφε κανονικά στο καθημερινό πρόγραμμα του ANT1 περίπου την πρώτη εβδομάδα μετά το νέο έτος. Πράγματι, οι Ράδιο Αρβύλα δίνουν ραντεβού για την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου στις 20:00 με ξεκινώντας έτσι τις νέες τους εκπομπές για το 2022.

Από την πρώτη εικόνα του τρέιλερ, οι Ράδιο Αρβύλα μάλλον επιστρέφουν χωρίς προσθήκες, ενώ το μόνο που μένει είναι να δούμε τι θα γίνει με την κενή θέση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Με τα μέχρι τώρα δημοσιεύματα, ο Χρήστος Κιούσης και ο Γιάννης Σερβετάς θα μείνουν τριάδα, δίπλα στον Αντώνη Κανάκη, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε τον συνεργάτη τους, Κωστάκη, με δική του θέση μπροστά από τις κάμερες.

Exit mobile version