Site icon Hallocy

«Πρέπει να γυρίσει ο Χατζηγεωργίου, δε θα του κάνει καλό το Survivor 5»

«Θέλω να διαγράψω αυτή τη σελίδα του»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του Γιάννη Χατζηγεωργίου στo Survivor 5, τονίζοντας πως το συγκεκριμένο ριάλιτι δεν του κάνει καλό και πως πρέπει να επιστρέψει.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ήταν αυτός που είχε αρχικά αποκαλύψει πως ο νεαρός ηθοποιός θα μπει στο ριάλιτι επιβίωσης και από την πρώτη στιγμή είχε εκφράσει την αντίθεσή του με αυτή του την απόφαση.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Γιάννη Χατζηγεωργίου και το Survivor 5
«Δεν βλέπω τον Γιάννη στο Survivor. Δεν ασχολούμαι με το Survivor. Έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω. Και απορώ γιατί το βλέπει ο κόσμος. Τόσο σεναριακά οργανωμένο και να σε κοροϊδεύουν και να κάθεσαι να το βλέπεις; Εγώ διαφωνώ.

Έτσι θα του είπαν να τον πει. Θέλω να γυρίσει πίσω ο Γιάννης και να διαγράψω αυτή τη σελίδα του Γιάννη. Δεν πιστεύω ότι θα του κάνει καλό το Survivor. Σε κανέναν δεν κάνει καλό, παρά μόνο σε κάποιον που έχει χαθεί καιρό και ξαναβγαίνει στην επικαιρότητα για κάποιο διάστημα, όπως ο Τριαντάφυλλος. Στους ηθοποιούς κάνει πάντα κακό. Λυπάμαι που πήγε ο Βισκαδουράκης. Λυπάμαι που οι ηθοποιοί είναι στα ριάλιτι», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Χατζηγεωργίου
Ωραίος, ταλαντούχος, νέος και αποφασισμένος… Συνδυασμός «επικίνδυνος» για τους αντιπάλους του και ιδανικός για να επιβιώσει… στα δύσκολα του Άγιου Δομίνικου. Μπορεί να τον μάθαμε ως ηθοποιό, ή ως τραγουδιστή ή ως συγγραφέα. Για να καταφέρει, όμως, όλα αυτά έχει κοπιάσει….

Έχει δουλέψει σε εργοστάσιο, σε fast food, σε τόρνο, σε αποθήκη. Σε κάθε του συνέντευξη δηλώνει πως έχει μάθει να επιβιώνει στα δύσκολα και για αυτό τον λόγο έρχεται στο φετινό Survivor. Γεννημένος για τα δύσκολα και με πείσμα να βγαίνει πάντα νικητής, θα δείξει πόσο έτοιμος είναι να φύγει τελευταίος από το νησί!

Exit mobile version