Site icon Hallocy

Παναγιώτης Πέτσας: Δίπλα στην Ανχελίτα μετά την εξομολόγησή της για το ροζ βίντεο

Μέσα από ένα βίντεο στα social media η Ανχελίτα αναφέρθηκε στις πολύ προσωπικές της στιγμές στο σπίτι του Big Brother με τον σύντροφό της, Παναγιώτη Πέτσα.

Να θυμίσουμε πως λίγο πριν το φινάλε του ριάλιτι κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο απόσπασμα από το ροζ βίντεο του ζευγαριού, κάτι για το οποίο ενημερώθηκαν μετά το τέλος του Big Brother.

«Θέλω να απαντήσω σε όλους εκείνους που αναρωτιούνται, πως ντρέπομαι, ντρέπομαι ακριβώς όσο θα ντρέπονταν και εκείνοι εάν κάποιος άρρωστος, ανώμαλος, ψυχάκιας εισέβαλλε στον προσωπικό τους χώρο, τους κατέγραφε και κατόπιν δημοσίευε τις προσωπικές τους στιγμές», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ανχελίτα για το βίντεο με τις προσωπικές της στιγμές.

Η Ανχελίτα την Κυριακή 2 Ιανουαρίου γιόρτασε τα γενέθλιά της. Δίπλα της, ο Παναγιώτης Πέτσας ο οποίος τους τελευταίους μήνες την στηρίζει καθημερινά, εκφράζοντας ανοιχτά την αγάπη του.

«Χρόνια πολλά στη δύναμή μου. Είναι ό,τι πιο όμορφο και γλυκό μου έχει συμβεί, είμαι δίπλα σου και το ξέρεις. Σε λατρεύω», έγραψε ο Παναγιώτης Πέτσας.

Exit mobile version