Site icon Hallocy

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Οι πρώτες εικόνες από το νέο σπίτι που μετακόμισαν με τα δίδυμα

Μετά από μια μικρή ταλαιπωρία, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχτηκαν τη νέα χρονιά στο ολοκαίνουργιο σπίτι τους.

Η γνωστή Influencer και ο παρουσιαστής του ANT1 δεν ξεκουράστηκαν καθόλου τα φετινά Χριστούγεννα, καθώς λίγο πριν την Πρωτοχρονιά το ζευγάρι θέλησε να μετακομίσει σε ένα μεγαλύτερο διαμέρισμα για να στεγάσει την οικογένειά του. Ωστόσο, μέχρι αυτό να είναι έτοιμο, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έμειναν σε ένα ενδιάμεσο σπίτι.

Το αγαπημένο ζευγάρι προσπαθεί να φτιάξει το διαμέρισμά του όπως έχει ονειρευτεί. Το σπίτι βέβαια φαίνεται πως θα αργήσει να ετοιμαστεί τελείως, καθώς η απόλυτη προτεραιότητά τους αυτή την περίοδο είναι η φροντίδα των δίδυμων κοριτσιών τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μας έχουν δώσει μια μικρή γεύση από το ολοκαίνουργιο σπίτι τους μέσα από τα social media. Μπορεί να μην είναι έτοιμο ακόμη αλλά όλα δείχνουν πως σε λίγο διάστημα σιγά σιγά, το ζευγάρι θα το φτιάξει και θα το διακοσμήσει σύμφωνα με το προσωπικό του στυλ και γούστο.

Δες τις πρώτες εικόνες από το νέο σπίτι της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη:

Εμείς αναμένουμε να το δούμε ολοκληρωμένο!

 

Exit mobile version