Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου

«O Γιώργος Πιλίδης πήγε στο Survivor για να…» – Συγκίνηση στον αέρα του Love It

Αποκαλύψεις για την δύσκολη ζωή του παίκτη των Διάσημων

Στην κάμερα της εκπομπής Love It μίλησε ο Παύλος Γεωργιάδης, ο προπονητής και πολύ καλός φίλος του Γιώργου Πιλίδη, του παίκτη των Διάσημων που έχει καταφέρει να αποσπάσει μόνο θετικά σχόλια από τα social media για την συμμετοχή του στο Survivor 5.

Ο ίδιος λοιπόν, μίλησε για τη ζωή του αθλητή, τα προσωπικά του, τις αδυναμίες του, την σύντροφό του αλλά και για τη γνωριμία τους. Ποιος είναι ο λόγος που αποφάσισε να πάει στο ριάλιτι επιβίωσης;

«Τον Γιωρίκα τον γνώρισα όταν ήμουν 5 ετών, ήταν ένα παιδί-θαύμα από μικρός. Οι γονείς τον έφεραν στην πάλη και είδα ότι αυτό το παιδί έχει ταλέντο. Είναι απίστευτο παιδί, με γέλιο, χαρά ενθουσιασμό, σαν να πετάει στα σύννεφα» είπε αρχικά.

«Στο Survivor δεν πιστεύω ότι τον δυσκολεύει κάτι. Ούτε η πείνα, γιατί έχει συνηθίσει να πεινάει, έχει ζήσει και τρεις μέρες μόνο με νερό. Εγώ τον καμαρώνω, τον υποστηρίζω πάρα πολύ. Το αδύναμο σημείο του Γιωρίκα είναι η προπόνηση, αν δεν πάει προπόνηση, πέφτει σε κατάθλιψη. Είναι σοβαρός, δεν είναι χαχαχουχας, για αυτό και τον συμπαθεί ο κόσμος. Πιστεύω ότι θα φτάσει στον τελικό, είναι ένα παιδί που τα δίνει όλα σε κάθε μάχη»

Για αυτό το λόγο πήγε στο Survivor 5 ο Γιώργος Πιλίδης
«Πήγε στο Survivor για να σταματήσει να δουλεύει η μαμά του. Της έχει πολύ αδυναμία και παλεύει κάθε μέρα για εκείνη. Πίσω άφησε και τη σχέση του. Είναι πολύ καλή κοπέλα και τη συμπαθώ πάρα πολύ. Είναι αισθητικός και το πιο βασικό είναι ότι του συμπαραστέκεται σε όλα. Είναι μαζί 4 χρόνια και το πάνε σοβαρά. Η κοπέλα του είναι πολύ ανοιχτόμυαλη για την ηλικία της, το πήρε πολύ χαλαρά όταν της είπε ότι θα πάει στο Survivor».

Διαβάστε επίσης