Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου

Survivor spoiler 06/01: «Επίθεση» στον Βαλάντη μετά το συμβούλιο – «Μην νομίζεις ότι θα γλιτώσεις…»

«Ντου» Διασήμων και Μαχητών εναντίον του μετά την αποχώρηση Χατζηγεωργίου και τις νέες αποφάσεις

Survivor spoiler: Η κατάσταση στο Survivor είναι… εύφλεκτη τις τελευταίες μέρες, με τον Βαλάντη να αποτελεί το επίκεντρο της προσοχής ανάμεσα σε συμπαίκτες και αντιπάλους, ενώ έχει καταστεί σαφές, ότι μάλλον… κανείς δεν τον θέλει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν σχεδόν βέβαιο πριν καν ξεκινήσει ο φετινός κύκλος, ότι θα αποτελούσε μια από τις πιο ηχηρές προσωπικότητες. Εκείνος όχι απλά δε διέψευσε τις προβλέψεις αυτές, αλλά τις επιβεβαίωσε πανηγυρικά με τη στάση και τη συμπεριφορά του, που έχει είτε φανατικούς φίλους είτε… ορκισμένους εχθρούς.

Η συμπεριφορά του, δε, στο διαφαινόμενο ειδύλλιο της Μυριέλλας Κουρέντη με τον Κατσαούνη, έφερε «θύελλα» αντιδράσεων σε παραλία και τηλεοπτικό κοινό, με τον τραγουδιστή και την ηθοποιό σε μεγάλη ένταση, αν και φαίνεται πως η δεύτερη παίρνει με το μέρος της, τους υπόλοιπους Διάσημους.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, άλλωστε, τάχθηκαν ουσιαστικά υπέρ της, έχοντας σαφέστατα ενοχληθεί από τις αντιδράσεις του Βαλάντη, ενώ η… συμπάθεια των Μαχητών στο πρόσωπό του είναι επίσης γνωστή, περιμένοντας να είναι εκείνος, που θα αποχωρούσε.

Διαβάστε επίσης