Τρίτη, 25 Ιανουαρίου

Η μεγάλη απόφαση του Άγγελου Λάτσιου – Του το ξεκαθάρισε η Ελένη Μενεγάκη

Τι συνέβη ανάμεσά τους;

Ο Άγγελος Λάτσιος, ο μεγαλύτερος και μοναδικός γιος της Ελένης Μενεγάκη έχει πλέον ενηλικιωθεί και εξελίσσεται σε έναν από τους πολυσυζητημένους celebrities της εποχής. Κάτι οι εκκεντρικές αναρτήσεις του, κάτι η σχέση του με την Γαία Μερκούρη και φυσικά, οι δύο διάσημοι γονείς του.

Τον τελευταίο καιρό γίνεται πολύς λόγος για το αντικείμενο με το οποίο ασχολείται ο Άγγελος Λάτσιος στην καθημερινότητά του.

Το 2022 αναμένεται σε κάθε περίπτωση να είναι μία μεταβατική χρονιά για το μεγαλύτερο παιδί της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, καθώς ο Άγγελος έχει κληθεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του.

Ελένη Μενεγάκη Άγγελος Λάτσιος

Το τελεσίγραφο της Ελένης Μενεγάκη στον Άγγελο Λάτσιο
Ο ίδιος είχε πάρει την απόφαση να φύγει και να σπουδάσει στην Αμερική αμέσως μόλις τελείωνε από το σχολείο, ωστόσο κάπου εκεί βρέθηκε στα σχέδιά του ο κορωνοϊός. Έτσι όλα ακυρώθηκαν και ο Άγγελος Λάτσιος έμεινε στην Ελλάδα.

Η εναλλακτική του ήταν να ασχοληθεί με τα τουριστικά προκειμένου να αναλάβει την επιχείρηση στα Άχλα, μιας και η Ελένη Μενεγάκη είχε σχέδιο να επεκτείνει το Όναρ.

Ο ίδιος ωστόσο είχε διαφορετικά σχέδια για τον εαυτό του και εκεί ήρθε ο μεγάλος καυγάς ανάμεσα σε μαμά και γιο .

Λίγες μέρες πριν μπει το νέο έτος, η Ελένη Μενεγάκη έκατσε να κάνει μία πολύ σημαντική συζήτηση με τον γιο της προκειμένου να δουν τι θα κάνει με το μέλλον του. Έτσι του ξεκαθάρισε πως πρέπει άμεσα να πάρει αποφάσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα και να μην καθυστερήσει άλλο καθώς ο χρόνος δεν λειτουργεί βοηθητικά για κανέναν.

Διαβάστε επίσης