Site icon Hallocy

Κατερίνα Γερονικολού: «Μια κακή συνεργασία την αφήνεις πίσω – Δεν συγκαταλέγω τον Πέτρο Φιλιππίδη στις κακές μου συνεργασίες»

Για τις άσχημες εμπειρίες που είχε από το χώρο της δημοσιογραφίας, την οποία εγκατέλειψε, αλλά και του θεάτρου μίλησε η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία ανέφερε – μεταξύ άλλων – πως δε συγκαταλέγει τη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη στις «κακές»

Μπορεί η Κατερίνα Γερονικολού να είναι μία από τις πιο γνωστές Ελληνίδες ηθοποιούς, έχοντας παίξει αρκετούς ρόλους σε τηλεόραση, θέατρο, κινηματογράφο, όμως, η δημοσιογραφία ήταν το πρώτο επάγγελμα στο οποίο δοκίμασε τις δυνάμεις της και όχι η υποκριτική.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» της Σίσσυς Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου (08/01) η Κατερίνα Γερονικολού σπούδασε στο Εργαστήρι Δημοσιογραφίας, αλλά όταν προσπάθησε να εξασκήσει το επάγγελμα, η σκληρότητα του χώρου την έκανε να αποφασίσει να το εγκαταλείψει και να στραφεί στην υποκριτική.

«Με χάλασαν οι άνθρωποι που την απαρτίζουν. Μία άσχημη εμπειρία που είχα από τη δημοσιογραφία ήταν ότι πήγαινα παντού άρθρα μου και κάποιος μου λέει θέλω να μου γράψεις έναν ταξιδιωτικό οδηγό και μετά από δεκαπέντε 24ωρα που έγραφα για τη Λακωνία που κατάγομαι του το έστειλα, τον έπαιρνα τηλέφωνο, έστελνα μέιλ και δε μου απάντησε ποτέ στο ότι δεν του κάνω. Με σόκαρε όλο αυτό. Αυτή η σκληρότητα με διέλυσε συναισθηματικά. Αισθάνθηκα ότι είναι σκληρά εκεί τα πράγματα για εμένα», είπε η Κατερίνα Γερονικολού.

Πάντως, μπορεί οι άσχημες εμπειρίες να την έκαναν να παρατήσει τη δημοσιογραφία, όμως, σε καμία περίπτωση δε σκέφτηκε να κάνει το ίδιο όταν αντιμετώπισε αντίστοιχα άσχημες συμπεριφορές στο θέατρο, όπως τόνισε η ίδια.

«Ήταν κάτι που είχα ήδη ξεκινήσει. Ήταν σαν να ήμουν ένα τρενάκι και αισθανόμουν ότι αν κάποιος με βγάλει από την πορεία μου, θα ήταν ένα σοβαρό δυστύχημα για τη ζωή μου και δεν ήθελα να του το χαρίσω. Ήταν κάτι που είχα ξεκινήσει και είχα λατρέψει. Δεν μπορούσα να παρατήσω κάτι που το αγαπούσα ήδη. Ο εκφοβισμός που δέχτηκα δεν ήταν ικανός για να με κάνει να τα παρατήσω», εξήγησε η Κατερίνα Γερονικολού.

Μάλιστα, τόνισε ότι αυτές οι συμπεριφορές την πείσμωσαν αν και δε δίστασε να παραδεχτεί πως «αν υπήρχαν τέτοιες συνεχόμενες συμπεριφορές στη ζωή μου, μπορεί και να τα παρατούσα. Είχα ωραίες συνεργασίες και μου αρέσει να μιλάω για αυτές παρά για τα κακώς κείμενα. Αν είναι μια κακή συνεργασία στις δέκα, αυτή τη μία την αφήνεις πίσω», είπε.

Να θυμίσουμε ότι πριν από μερικούς μήνες είχε καταγγείλει δημόσια τον Γιώργο Κιμούλη για εργασιακό εκφοβισμό σε συνεργασία τους όταν εκείνη ήταν στα πρώτα της βήματα ως ηθοποιός, ενώ αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Δεν υποτιμώ τις γυναίκες που μίλησαν για τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά εγώ είχα μία καλή συνεργασία μαζί του. Δεν τον συγκαταλέγω στις κακές μου συνεργασίες».

Exit mobile version