Σάββατο, 22 Ιανουαρίου

Κατερίνα Καραβάτου: Η συγκίνηση on air για τους γονείς της και η αναφορά στο διαζύγιο από τον Κρατερό Κατσούλη

Η Κατερίνα Καραβάτου φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 9/1 στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε για το δύσκολο 2021 και όλα όσα πέρασε. Η παρουσιάστρια του «Τι λες τώρα» δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, μετά το αφιερωματικό βίντεο με την αναφορά στους γονείς της.

«Περίμενε λίγο γιατί όταν τα βλέπεις αυτά, παρόλο που τα ‘χεις ζήσει, είναι λίγο περίεργο. Νομίζω ότι αυτή είναι η μεγάλη μου νίκη στη δουλειά…» είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου και έκανε παύση, βουρκώνοντας. «Ήταν όλα μαζεμένα σε ένα βίντεο και ένιωσα σαν να περνάει η ζωή από μπροστά σου… Και κάποια από αυτά ήταν πολύ πρόσφατα» συμπλήρωσε.

Η Κατερίνα Καραβάτου αναφέρθηκε και στο διαζύγιο από τον Κρατερό Κατσούλη, τονίζοντας ότι θα την απασχολεί πάντα τι θα φτάσει στα αφτιά των παιδιών τους. «Είναι άλλο τα παιδιά να ξέρουν ότι είναι στο σπίτι η μαμά και ο μπαμπάς και άλλο να πηγαίνει η Αέλια στο σχολείο και μπορεί να της πουν τα παιδιά το ο,τιδήποτε».

Μάλιστα, έδωσε ένα παράδειγμα που αφορά στη δημοσιότητα που έχει εκείνη και ο πρώην σύζυγός της. «Όταν ήμουν στα Χανιά για τη μητέρα μου, ήταν Δευτέρα, είχα πει στην Αέλια να πει στο σχολείο ότι συνέβη αυτό το δυσάρεστο γεγονός. Όταν μιλήσαμε ξανά στο τηλέφωνο, μου είπε “μαμά, δεν είπα τίποτα, γιατί όλοι έρχονταν κατά πάνω μου και μου έλεγαν συλλυπητήρια”».

Δες όλη την εξομολόγηση της Κατερίνας Καραβάτου:

Διαβάστε επίσης