Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου

Συγκλονίζει η Έλενα Παπαρίζου: «Την έβλεπα στο νοσοκομείο να κλαίει και μύριζε παντού καμένο»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής, η Έλενα Παπαρίζου. Η τραγουδίστρια μοιράστηκε διάφορες ιστορίες από την προσωπική της ζωή αλλά και την καριέρα της, ενώ συγκλονιστική ήταν η περιγραφή ενός τραγικού συμβάντος που συνέβη στην Σουηδία.

«Ήταν ένας χώρος που λειτουργούσε σαν ντισκοτέκ. Ήμασταν πολλά συγκροτήματα και χάσαμε πολλούς φίλους. Είχε μαζευτεί η νεολαία από πολλά μέρη. Υπάρχει ακόμα ο τρόμος, όπου υπάρχει φωτιά εγώ είμαι alert εξαιτίας αυτού του γεγονότος. Η κολλητή μου φίλη επέζησε. Ήταν μέσα, έσπασε ένα τζάμι κι έπεσε από τον τρίτο όροφο σε μία λάμπα. Δεν χτύπησε» είπε η Έλενα Παπαρίζου.

«Η Αννίτα ήταν το πρώτο άτομο που επισκέφθηκα στο νοσοκομείο. Όταν μπήκα μέσα, μύριζε παντού καμμένο κι η φίλη μου έκλαιγε ξαπλωμένη με τεράστια δύσπνοια. Ήταν κατάμαυρη σε όλο το πρόσωπο. Ήταν μια περίοδος που δεν τελείωναν οι κηδείες. Οι εικόνες είναι έντονες μέσα μου. Σαν τα παιδικά τραύματα δεν υπάρχουν, μένουν πολύ ριζωμένα μέσα σου. Τώρα τα σκέφτομαι και με πιάνει ένα ρίγος» ανέφερε η Έλενα Παπαρίζου.

Διαβάστε επίσης