Site icon Hallocy

Γιώργος Παπαγεωργίου: Περιγράφει πώς έκανε πρόταση γάμου στην Δανάη Μιχαλάκη

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο ηθοποιός Γιώργος Παπαγεωργίου, με αφορμή τη νέα σειρά «Σκοτεινή θάλασσα» που πρωταγωνιστεί στο Mega.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύτηκε το φετινό καλοκαίρι την εκλεκτή της καρδιάς του Δανάη Μιχαλάκη. Το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατά χαμηλό προφίλ όσον αφορά τη σχέση και τον γάμο του, ωστόσο ο ηθοποιός έκανε μια εξαίρεση και περιέγραψε για πρώτη φορά πώς ζήτησε από την αγαπημένη του να παντρευτούν.

«Δεν ήταν κάτι εντελώς ξαφνικό, το είχαμε συζητήσει. Η έκπληξη όμως υπήρχε, δεν το περίμενε. Η πρόταση γάμου έγινε έναν χρόνο πριν, στα γενέθλιά της σε μια παραδοσιακή ρομαντική ταβέρνα. Εκεί υπό τους ήχους δύο κανταδόρων της έδωσα το μονόπετρο.

Υπάρχει όμως και μια λεπτομέρεια που παραλίγο να χαλάσει αυτήν την ρομάντζα. Είχα πάρει ένα κουτί για το δαχτυλίδι και μέσα υπήρχε ένα φωτάκι, το οποίο φώτιζε διακριτικά κι ωραία, αν άνοιγες το κουτί από την σωστή μεριά. Έτσι όπως ήταν το κουτί, η Δανάη πήγε να το ανοίξει από την κάτω μεριά με αποτέλεσμα να χαλάσει όλο το εφέ. Της είπα όχι μη. Οπότε ήταν καντάδα και μετά α δεν το πιστεύω» περιέγραψε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Exit mobile version