Τρίτη, 17 Μαΐου

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ήταν απαράδεκτο αυτό που της είπε ο Βαλάντης» δηλώνει ο πατέρας της – Άφωνη η Καινούργιου με την ατάκα

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξέσπασε σε κλάματα και αποχώρησε για λίγο από το Συμβούλιο του Νησιού, ύστερα από μια ατάκα που της είπε ο Βαλάντης στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Τη συγκεκριμένη ατάκα, η οποία είχε να κάνει με ασθένεια που είχε περάσει στο παρελθόν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, δεν την είδαμε ποτέ, ενώ όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου η ίδια ζήτησε από την παραγωγή να κοπεί.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα έπαιξε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε: «Ένας άνθρωπος που έχει αρρωστήσει με τη συγκεκριμένη αρρώστια να λέει «γι’ αυτό το έπαθες», φαντάζομαι».

Η Κατερίνα Καινούργιου, όταν πληροφορήθηκε γι’ αυτό που είπε ο Βαλάντης, αναφώνησε σοκαρισμένη: «Τι είπε παιδιά; Αλήθεια; Σοβαρά μιλάτε;».

Ο πατέρας της παίκτριας του Survivor, Δημήτρης Παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή του Alpha, εμφανώς στεναχωρημένος.

«Ήταν επόμενο να στεναχωρηθώ γιατί αυτό που της είπε ο Βαλάντης ήταν απαράδεκτο. Φάνηκε από την αρχή ότι ήταν μια διχασμένη προσωπικότητα. Κακώς τον κρατάνε εκεί μέσα, έπρεπε να φύγει προ πολλού. Αυτό που έκανε του γύρισε μπούμερανγκ. Δεν υπάρχει δυνατότητα να επικοινωνήσουμε με την Ευρυδίκη. Έπρεπε να αποβληθεί ο Βαλάντης» τόνισε ο πατέρας της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.

 

Διαβάστε επίσης