Site icon Hallocy

Βαλάντης – Survivor: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο τραγουδιστής μετά την αποχώρησή του

Ο Βαλάντης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από την ομάδα των Διασήμων, στο επεισόδιο του Survivor που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης 19/1.

Οι συμπαίκτες του, που τον ψήφισαν στην πλειοψηφία τους, υποδέχτηκαν την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός με μεγάλη ανακούφιση. Το ίδιο φάνηκε να κάνει και ο τραγουδιστής, ο οποίος είχε δηλώσει πως ήθελε να εγκαταλείψει το παιχνίδι και τον Άγιο Δομίνικο.

Η εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» προσπάθησε να έρθει σε επαφή με πρόσωπα από το στενό οικογενειακό κύκλο του τραγουδιστή, ωστόσο, οι ίδιοι είπαν πως δεν μπορούν να μιλήσουν, γιατί αυτό δεν είναι επιθυμία του Βαλάντη.

Πιο συγκεκριμένα η δημοσιογράφος της εκπομπή δήλωσε πως ακόμα και οι συγγενείς του Βαλάντη δεν μπορούν ακόμα να έρθουν σε επικοινωνία μαζί του, καθώς όταν προσπάθησαν έλαβαν ένα μήνυμα από την παραγωγή το οποίο τους έλεγε ότι είναι επιθυμία του τραγουδιστή να μην μιλήσει κανείς για αυτόν, διότι ο ίδιος έχει κάποιες πληροφορίες τις οποίες θέλει να μεταβιβάσει ο ίδιος στο κοινό.

Exit mobile version