Τρίτη, 17 Μαΐου

Βόμβες Γκιώνη για κύκλωμα πορνογραφίας με εμπλοκή Κυπρίων πολιτικών

Σοκ προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη σχετικά με το κύκλωμα Αθήνας – Θεσσαλονίκης – Κύπρου. Αυτή τη φορά ο ακτιβιστής εμπλέκει μέχρι και Κύπριους πολιτικούς σε κυκλώματα εμπορίας και παιδικής πορνογραφίας.

Ο κ. Γκιώνης φιλοξενήθηκε στο Μεσημέρι και Κάτι όπου ανέφερε ότι οι Αστυνομικές Αρχές της Κύπρου τον ενημέρωσαν ότι μόνο χθες τoν αναζήτησαν και δεν τον βρήκαν. «Θα αποστείλω με email όλα τα στοιχεία που έχω συλλέξει».

Επεσήμανε ότι έχει ονόματα στην ερεύνα του για άτομα που εμπλέκονται στο πραξικόπημα, αλλά για εμπλοκή σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. «Υπάρχει άνθρωπος που εμπλέκεται σε σκάνδαλο του Al Jazeera ο οποίος συγκαλύφθηκε».

Συμπλήρωσε ότι υπάρχουν γραφεία πορνογραφικής εταιρείας στην Κύπρο όπου συνδέονται με το Ντουμπάι και γνωστά άτομα ήρθαν σε επαφή με ανήλικα «Είμαστε πολύ κοντά να πιάσουμε επ αυτοφώρω τους εγκληματίες», δήλωσε.

Παράλληλα ανέφερε ότι υπάρχει οικογένεια στην Κύπρο η οποία είναι η ίδια με γνωστή οικογένεια στην Ελλάδα και έχουν δικούς τους ανθρώπους στο πολιτικό σύστημα. Διευκρίνισε ότι υπάρχουν κοπέλες οι οποίες έχουν στοιχεία και σιγά σιγά δίνουν τα στοιχεία.

Ο κ. Γκιώνης ανέφερε ότι υπάρχουν και εμπλεκόμενοι επιχειρηματίες στο κύκλωμα. «Είναι ένας τεράστιος ιός που εξαπλώνεται και πάει παντού. Δημοσιογράφοι που δίνουν στοιχεία».

Εξήγησε ότι άτομα γνωστά στην κυπριακή κοινωνία εμπλέκονται στην παιδική πορνογραφία. «Ο κόσμος της Κύπρου με στηρίζει και φοβάται για όλα αυτά. «Οι κύπριοι πολίτες δεν θέλουν τη διαφθορά στη χώρα τους», είπε.

Διευκρίνισε ότι έχει οπτικό υλικό για τη διακίνηση όπλων και ναρκωτικών. «Μέσα στη μέρα θα στείλω τα στοιχεία στις Κυπριακές αρχές», ανέφερε. Επεσήμανε ότι είναι διαθέσιμος να ταξιδέψει στην Κύπρο για να καταθέσει.

«Τα ονόματα από την Κύπρο είναι συγκεκριμένα, σταθερά και επαναλαμβανόμενα». Εξήγησε ότι έχει καταγεγραμμένα τρία ονόματα που αφορούν διάφορους χώρους της Κύπρου».

Τέλος ανέφερε ότι γνωρίζει τι συμβαίνει στην Κύπρο και πού πρέπει να ψάξει για να βρει την αλήθεια.

Δείτε το βίντεο:
sigmalive

Διαβάστε επίσης