Τρίτη, 17 Μαΐου

Συγγενής του παίκτη ριάλιτι που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση: «Την απέρριψε και τον εκδικείται»

Στο φως έχει έρθει τις τελευταίες ημέρες η καταγγελία μιας 16χρονης η οποία κατηγορεί πολύ γνωστό παίκτη ριάλιτι για σεξουαλική παρενόχληση. Σήμερα, στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε ένας ξάδερφος του συγκεκριμένου παίκτη ριάλιτι ο οποίος ισχυρίζεται ότι η συγκεκριμένη κοπέλα ενδιαφερόταν για τον ξάδερφό του και επειδή εκείνος την απέρριψε σε συνδυασμό με την δημοφιλία που έχει κερδίσει το τελευταίο διάστημα αποφάσισε να τον εκδικηθεί.

«Είναι το πιο καθαρό παιδί που υπάρχει. Είναι οξύθυμος σαν χαρακτήρας αλλά γι’ αυτό που τον κατηγορούν δεν το πιστεύω γιατί δεν έχει ξανακουστεί κάτι για εκείνον γενικά. Εκείνη τον ήθελε αλλά αυτός όχι. Στην περιοχή μας έχει πέραση γενικά, είναι ωραίο παιδί , τον ήθελαν πολλές αλλά αν την απέρριψε και εκείνη τον κατηγορεί δεν ξέρω. Το κορίτσι δεν είναι 13 ετών, πάει Β’ Λυκείου.

Δε γίνεται να τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση επειδή δεν την ήθελε. Ούτε ξέρω αν έχουν φιληθεί. Ο ξάδερφός μου δεν μου έχει αναφέρει τίποτα γι’ αυτό το κορίτσι. Δε ξέρω το ποιόν της κοπέλας αλλά εμείς εδώ είμαστε μικρή κοινωνία και προσπαθούμε να μεγαλοπιαστούμε από κάπου για να ανοίξουμε τα φτερά μας. Τόσο καιρό αυτή η κοπέλα δεν έλεγε κάτι, τώρα μετά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι γιατί το κάνει; Τώρα το θυμήθηκε ξαφνικά; Δεν έχω τον ξάδερφό μου για τέτοιο άνθρωπο. Είναι πολύ προστατευτικός με τις γυναίκες» αναφέρει ο ξάδερφος του παίκτη ριάλιτι.

Διαβάστε επίσης