Site icon Hallocy

Αυτοκτόνησε ο ηθοποιός Peter Robbins

Ήταν η φωνή «Τσάρλι Μπράουν» των Peanuts

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση πως ο ηθοποιός Peter Robbins, ο άνθρωπος που χάρισε τη φωνή του στον θρυλικό «Τσάρλι Μπράουν» των Peanuts, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του σε ηλικία 65 ετών.

Ο ηθοποιός έπασχε από διπολική διαταραχή, ενώ πάλευε επίσης ν’ αντιμετωπίσει τον εθισμό του στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Την τραγική είδηση για την αυτοκτονία του ηθοποιού επιβεβαίωσε στο κανάλι Fox 5 η ίδια η οικογένειά του. Από τη μεριά του, ο ατζέντης του αποκάλυψε στο TMZ ως ο Peter Robbins είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο στην Καλιφόρνια λίγο μετά τα Χριστούγεννα και βρισκόταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ θρήνος έχει ξεσπάσει και για τον θάνατο του 37χρονου ηθοποιού Γκασπάρ Ουλιέ.

Ποιος ήταν ο Peter Robbins
Μεταξύ άλλων εξέτισε ποινή φυλάκισης πέντε ετών, έπειτα από απειλές εναντίον ανθρώπων, όμως, δεσμεύτηκε ν’ αλλάξει τη ζωή του μετά την αποφυλάκισή του το 2019. «Θα συνιστούσα σε οποιονδήποτε έχει διπολική διαταραχή να το πάρει στα σοβαρά γιατί η ζωή σας μπορεί ν’ αλλάξει σε διάστημα ενός μήνα όπως συνέβη σε μένα. Βγήκα από τη φυλακή και είμαι καλύτερος άνθρωπος. Είμαι πολύ πιο ταπεινός, ευγνώμων που έζησα την εμπειρία» είχε πει τότε μετά την περιπέτειά του.

Ο Louis G. Nanasi, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε στο Λος Άντζελες στις 10 Αυγούστου του 1956. Άρχισε να υποδύεται τον Τσάρλι Μπράουν το 1963 σε ηλικία εννιά ετών. Μάλιστα, λάτρευε τόσο τον συγκεκριμένο χαρακτήρα που αργότερα τον έκανε και τατουάζ. To 1972, o ηθοποιός έκανε ένα διάλειμμα στην υποκριτική και εργάστηκε ως DJ στο Παλμ Στρινγκς.

Εκτός από τα «Peanuts», o Robbins συμμετείχε στην κωμωδία «Blondie» και πρωταγωνίστησε σε αρκετές σειρές, όπως τις «Rawhide», «The Musters», «The Dona Reed Show», «F Troop», «Get Smart» και «My Three Sons». Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή του, ο ταλαντούχος ηθοποιός δεν έχασε ποτέ το χαμόγελό του.

Exit mobile version