Τρίτη, 17 Μαΐου

Νέα αποχώρηση στο Survivor μετά τον Βισκαδουράκη – Post αποκάλυψη – Ταξιδεύει για Ελλάδα!

Άλλος ένας παίκτης, πολύ αγαπητός στο κοινό, φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο και επιστρέφει άμεσα πίσω…
Survivor: Άλλη μία αποχώρηση για λόγους υγείας αναμένεται να ανακοινωθεί στα επόμενα επεισόδια!

Ο Γιωρίκας Πιλίδης, ο παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης έχει εξαφανιστεί στα τελευταία επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως πολύ δύσκολα πλέον θα συνεχίσει στο παιχνίδι.

Στο επεισόδιο (24-01) του Survivor ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες πως ο 22χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, τηρώντας σιγή ιχθύος για την κατάστασή του.

Μάλιστα, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου σημείωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή, Happy Day που βρέθηκε καλεσμένος πως «λόγω της αφαγίας, από την δεύτερη κιόλας μέρα ο Γιωρίκας ήταν καταβεβλημένος. Το παιδί έκλαιγε και έλεγε, «πω πω εγώ τώρα πως θα το αντέξω αυτό το πράγμα;». Γιατί είχε συνηθίσει τέσσερις χιλιάδες θερμίδες την ημέρα».

Ο νεαρός πρωταθλητής της πάλης έχει συνηθίσει να καταναλώνει μεγάλη ποσότητα ημερήσιων θερμίδων και μοιάζει αδύνατο να προσαρμοστεί στις συνθήκες που επικρατούν στο ριάλιτι Ο παίκτης βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση, με τον ίδιο να μην θέλει να επιστρέψει στο παιχνίδι και γι’ αυτό τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου η είδηση ότι αποχωρεί από το ριάλιτι…

Μάλιστα, χθες σε γνωστό λογαριασμό στο Instagram υπήρξε ποστάρισμα που μετέφερε την πληροφορία πως ήδη ταξιδεύει για την Ελλάδα!

Διαβάστε επίσης