Close Menu
Hallocy
  • Home
  • New Songs
  • Stories to Songs
  • Music Clips
    • Instrumental
    • Stories to Songs
    • Behind the Scenes
  • Instrumentals
  • Behind the Scenes
  • Motivation
  • Animated movies
Facebook X (Twitter) Instagram
Τρίτη, 17 Ιουνίου
Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
Hallocy
  • Home
  • New Songs
  • Stories to Songs
  • Music Clips
    • Instrumental
    • Stories to Songs
    • Behind the Scenes
  • Instrumentals
  • Behind the Scenes
  • Motivation
  • Animated movies
Hallocy
Home » «Αληθεύει πως με πήγαν στο σπίτι του Φιντιρίκου…» – Η Τούνη “σπάει” τη σιωπή της για το ροζ βίντεο
New Songs

«Αληθεύει πως με πήγαν στο σπίτι του Φιντιρίκου…» – Η Τούνη “σπάει” τη σιωπή της για το ροζ βίντεο

Hallocy.comBy Hallocy.com30/01/2022Updated:30/01/2022409 Views
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email

Για όλους και για όλα μίλησε η Ιωάννα Τούνη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Σε μία συνέντευξη-κατάθεση ψυχής 49 λεπτών στην zougla.gr, η γνωστή influencer μίλησε για τους γονείς της, το πρόβλημα υγείας της μητέρας της, το revenge porn βίντεο, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τη στήριξη στην 24χρονη Γεωργία Μπίκα.

Τα ετεροθαλή αδέρφια

«Δεν ήταν ο γάμος ή η αναγνώριση του παιδιού κάτι που τον εξέφραζε ως άνθρωπο. Έχω άλλα δύο ετεροθαλή αδέρφια από δύο διαφορετικές μαμάδες. Η μία αδερφή είναι στην Ολλανδία και έναν αδερφό στη Σουηδία. Είχε περίεργες σχέσεις με αυτά τα παιδιά. Τον έχω γνωρίσει στην Γ’ Δημοτικού. Δεν μπορώ να προσδιορίσω τη σχέση μας. Ο μπαμπάς δεν μου έλειψε, θα ήθελα όμως την πατρική στοργή. Έμαθα για την ύπαρξη των αδερφών μου αρκετά μεγάλη. Θυμάμαι ένα καλοκαίρι στη Ρόδο και ψαχούλευα. Τότε είδα μία φωτογραφία με ένα ξανθό αγοράκι με γαλάζια μάτια. Τότε ρώτησα με αφέλεια ποιο είναι αυτό το αγοράκι και μου απάντησε ότι είναι ο αδερφός μου» είπε η Ιωάννα Τούνη.

Για το revenge porn βίντεο

«Όταν το είδε συμπεριφέρθηκε ως μαμά. Δε μπορώ να διανοηθώ σε πόσο χειρότερη θέση θα βρισκόμουν, αν μου γυρνούσε την πλάτη και μου έλεγε ότι την έχω ρεζιλέψει. Είναι δίπλα μου και συνεχίζει να είναι» εξομολογήθηκε στη συνέχεια και μίλησε για το γεγονός ότι ο αρραβωνιαστικός της την εγκατέλειψε τότε, καθώς δε μπορούσε να διαχειριστεί τη διαρροή του. «Εξαφανίστηκε. Φυσικά και θύμωσα μαζί του που με άφησε σε μία δύσκολη κατάσταση γιατί τότε έτρεχα σε δικηγόρους και παράλληλα η μαμά μου έμπαινε για ένα μεγάλο χειρουργείο. Έχει καρκίνο η μαμά μου εδώ και λίγα χρόνια. Ήμουν μόνη μου, δεν είχα κάποιον άνθρωπο»

«Το συγκεκριμένο παιδί που είναι μαζί μου στο βίντεο το ήξερα πέντε χρόνια. Η ερωτική μας σχέση ξεκίνησε εκείνο το βράδυ. Το βίντεο και οι φωτογραφίες ήταν κάτι που έμαθα αργότερα. Εκείνο το βράδυ είχα πιει συνειδητά δύο ποτά. Δε μπορώ να γνωρίζω τι όντως συνέβη εκείνη τη βραδιά. Σίγουρα δεν κάνω ναρκωτικά και δεν έκανα ναρκωτικά. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είχα εξαφανιστεί από εκείνο το πάρτι μέσα σε μισή ώρα. Με έπαιρναν οι φίλοι μου τηλέφωνο και το σήκωνε αυτός ο 35χρονος» ανέφερε σχετικά με το βράδυ που την τράβηξαν το revenge porn βίντεο.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

«Το πρόβλημά μου είναι και πρόβλημά του. Με στενοχωρεί πολύ γιατί δεν θέλω να είναι χάλια ένας άνθρωπος που με αγαπάει και με νοιάζεται».

Η στήριξη στην 24χρονη Γεωργία

«Τη στήριξα γιατί έχω βρεθεί σε αντίστοιχη θέση. Δεν περιγράφεται με λόγια πόσο αβοήθητη μπορεί να νιώσει μία γυναίκα όταν την εκμεταλλεύεται κάποιος. Το έκανα εννοείται γιατί σαν Ιωάννα θα υποστηρίζω αυτόν που χρειάζεται υποστήριξη. Δε μπορώ να καταλάβω πώς κάποιος θα μπορούσε να υποστηρίξει τον κακό, τον άδικο… Το έκανα γιατί μπλέχτηκε το όνομά μου σε αυτή την υπόθεση» σημείωσε.

Για τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη

«Τους γνωρίζω. Η Θεσσαλονίκη είναι μια πολύ μικρή κοινωνία. Έχω δουλέψει παντού στην εστίαση. Κάποιοι από αυτούς ήταν εργοδότες μου, κάποιοι συνεργάτες μου. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι φίλοι μου ή ξημεροβραδιάζομαι στα μαγαζιά τους» ανέφερε η Ιωάννα Τούνη.

Το βράδυ του «revenge porn βίντεο» και το σπίτι του Δημήτρη Φιντιρίκου

«Αληθεύει πως με πήγαν στο σπίτι του Δημήτρη Φιντιρίκου. Δε γνώριζα σε ποιον ανήκει το σπίτι. Αυτό έγινε 23 Ιουλίου του 2017. Το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής θεωρείται το πιο κοσμικό. Εκείνο το βράδυ έμεινα σε ένα άγνωστο σπίτι για μένα. Αργότερα έμαθα πως όντως ήταν το σπίτι του Φιντιρίκου. Εμένα με πήγε ο Μ. με άφησε και ντύθηκε και βγήκε για να πάει σε ένα κλαμπ.

Αυτό που θυμάμαι όταν ξεκίνησα να συνέρχομαι τις πρώτες πρωινές ώρες ήταν να γυρίζει ο Μ. στο σπίτι και να μαλώνει με τον Φιντιρίκο για ένα λόγο άγνωστο για μένα τότε. Άκουσα φωνές. Να μαλώνει ο Μ. με τον Φιντιρίκο. Και να λέει ο Φιντιρίκος “πάρ’ την κοπέλα τώρα και σήκω φύγε από εδώ πέρα”. Αυτά είναι που θυμάμαι. Έπειτα πήγαμε σε ένα άλλο σπίτι με τον Μ. Σήμερα θέλοντας και μη τους βλέπω όλους αυτούς.

Η Θεσσαλονίκη είναι μια πολύ μικρή πόλη. Για αρχή δε βάζω στο ίδιο σινάφι τον Δημήτρη Φιντιρίκο με τους άλλους. Με τον Δημήτρη έχουμε μια φιλική νορμάλ σχέση. Δε μιλάμε με τους άλλους. Μα είναι δυνατόν; Το 2020 είδα πρώτη φορά το βίντεο» εξομολογήθηκε και ξεκαθάρισε σε όσους την κατηγορούν ότι όλο αυτό το έκανε για διαφημιστικούς λόγους. «Είναι το λιγότερο προσβλητικό να λένε πως εκμεταλλεύομαι αυτήν την κατάσταση για να κερδίσω κάτι. Από αυτή την κατάσταση έχω χάσει τον ίδιο μου τον εαυτό. Είμαι πλέον ένας άλλος άνθρωπος, βλέπω παντού εχθρούς. Νιώθω μόνη. Ίσως είμαι μία σκιά του εαυτού μου. Είμαι σε στάδιο κατάθλιψης, έχω ψυχοσωματικά προβλήματα. Δε μπορεί μετά από όλα αυτά ένας άνθρωπος να βγει και να πει ότι εγώ βγήκα κερδισμένη» κατέληξε με δάκρυα στα μάτια.

Δες όλη τη συνέντευξη της Ιωάννας Τούνη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο:

Διαβάστε επίσης

Previous ArticleΗ Ντόρα Μακρυγιάννη για τον θάνατο του Πάνου Νάτση: «Δεν έχω τη δύναμη να μιλήσω σε κανέναν ακόμα»
Next Article Πάνος Νάτσης: Η σύντροφός του, Διονυσία Γεωργιάδου, τον αποχαιρετά με ένα σπαρακτικό κείμενο – Σκόπευαν να παντρευτούν

Related Posts

29 Views

«Born to the Stars of ’75»: Ένα Disco Ταξίδι στη Μαγεία του 1975 στο hallocy.com

29/04/2025 Music Clips 29 Views
5 Views

Ένα Τραγούδι για την Εντίθ Πιάφ: «The Spotlight Never Dims»

26/04/2025 New Songs 5 Views
16 Views

Η Μόνα Λίζα Ζωντανεύει το 2025 με Ένα Μοντέρνο Ποπ Τραγούδι!

25/04/2025 Featured 16 Views




Find us on:
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Twitter




Latest News

«Born to the Stars of ’75»: Ένα Disco Ταξίδι στη Μαγεία του 1975 στο hallocy.com

29/04/2025

Ελληνες Ηθοποιοί του Παλιού Χρυσού Κινηματογράφου… σαν Μικρά Παιδάκια!

27/04/2025

Ένα Τραγούδι για την Εντίθ Πιάφ: «The Spotlight Never Dims»

26/04/2025

Η Μόνα Λίζα Ζωντανεύει το 2025 με Ένα Μοντέρνο Ποπ Τραγούδι!

25/04/2025

“Η Περιπέτεια του Γουίσκερ Μπόνκο ΜακΦίσαλοτ από το Ψάρεμα στο Τραπέζι”

24/04/2025

Read More




Most Popular

«Born to the Stars of ’75»: Ένα Disco Ταξίδι στη Μαγεία του 1975 στο hallocy.com

29/04/2025

Ελληνες Ηθοποιοί του Παλιού Χρυσού Κινηματογράφου… σαν Μικρά Παιδάκια!

27/04/2025

Ένα Τραγούδι για την Εντίθ Πιάφ: «The Spotlight Never Dims»

26/04/2025

Η Μόνα Λίζα Ζωντανεύει το 2025 με Ένα Μοντέρνο Ποπ Τραγούδι!

25/04/2025

“Η Περιπέτεια του Γουίσκερ Μπόνκο ΜακΦίσαλοτ από το Ψάρεμα στο Τραπέζι”

24/04/2025




About HalloCy
About HalloCy

Welcome to HalloCy, where creativity meets technology! I’m a former journalist turned AI creator, passionate about transforming stories, emotions, and ideas into music, animations, and short films. Using cutting-edge AI tools, I craft original songs, captivating animations, and cinematic shorts that bring imagination to life.
My favorite part? Turning your stories into songs and music videos through my "Stories to Songs" project—where you share your real-life experiences, and I create a personalized song and video just for you. Explore my creations under New Songs, Animations, Short Films, and Music Clips, or dive into Behind the Scenes to see how I use AI to make it all happen. Looking for a spark of inspiration? Check out Motivation for uplifting stories and insights tied to my creative journey.
Join me in this exciting adventure of storytelling, music, and art—let’s create something beautiful together!

Επικοινωνία: [email protected]

Follow Us

Facebook X (Twitter) Instagram YouTube WhatsApp TikTok SoundCloud
Popular Posts

«Born to the Stars of ’75»: Ένα Disco Ταξίδι στη Μαγεία του 1975 στο hallocy.com

29/04/2025

Ελληνες Ηθοποιοί του Παλιού Χρυσού Κινηματογράφου… σαν Μικρά Παιδάκια!

27/04/2025

Ένα Τραγούδι για την Εντίθ Πιάφ: «The Spotlight Never Dims»

26/04/2025
Copyright 2017. Hellocy.com | Handcrafted By Competitive Edge Digital
  • Home
  • Privacy Policy
  • Terms & Conditions
  • Get In Touch

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.OkRead more