Site icon Hallocy

Τραγική είδηση θανάτου: Αυτοκτόνησε η πρώην Μις Αμερική, Cheslie Kryst

Πήδηξε από τον 29ο όροφο

Θρήνο προκάλεσε η ξαφνική είδηση θανάτου της Cheslie Kryst Μις Αμερική 2019, η οποία αυτοκτόνησε πηδώντας από τον 29ο όροφο.

Το εντυπωσιακό κορίτσι άφησε του τελευταία του πνοή, στο διαμέρισμα στο οποίο διέμενε στην Νέα Υόρκη, από το οποίο αποφάσισε να πηδήξει στο κενό, σύμφωνα με όσα αναφέρει η New York Post. Η απελπισμένη αυτή κίνηση του νεαρού μοντέλου φαίνεται από τον τρόπο με τον οποίο έδωσε τέλος στη ζωή της, καθώς για πολλούς επέλεξε τον πιο τραγικό τρόπο. Μεταξύ άλλων, ανατριχιαστικό είναι το τελευταίο post της στο Ιnstagram , το οποίο προμήνυε το τραγικό αυτό γεγονός της αυτοκτονίας.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Αυτή η μέρα να σου φέρει ανάπαυση και ειρήνη», κάτι που δείχνει ίσως τη δύσκολη ψυχολογική κατάσταση, στην οποία βρισκόταν καθώς και την γαλήνη, που αναζητούσε. Mε μια επιπλέον κίνηση, η Chelsie Kryst δείχνει το κατά πόσο είχε προετοιμάσει την κίνησή της αυτή, καθώς έγραψε ό,τι είχε στην κατοχή της στη μητέρα της, χωρίς βέβαια να αποκαλύπτει τι επρόκειτο να συμβεί, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει έναν celebrity να δίνει τέλος στη ζωή του και στην Ελλάδα.

Το τελευταίο προφητικό post του Μοντέλου:

Exit mobile version