Site icon Hallocy

Λίντα Εβαντζελίστα: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της για την παραμόρφωση μετά τις πλαστικές

Η Λίντα Εβαντζελίστα είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα και ακριβοπληρωμένα μοντέλα παγκοσμίως, με χιλιάδες εξώφυλλα και αμέτρητα χιλιόμετρα στις παγκόσμιες πασαρέλες.

Εδώ και μερικά χρόνια όμως, έχει αποστασιωπηθεί ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ο λόγος είναι μία σειρά από κακές αισθητικές επεμβάσεις.

H 56χρονη καλλονή, πριν μερικούς μήνες, μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο έχει «κρυφτεί», τονίζοντας πως έχει παραμορφωθεί βάναυσα.

Η Λίντα Εβαντζελίστα πριν από 7 χρόνια αποφάσισε να υποβληθεί σε μια σειρά από συνεδρίες cool sculpting. Πρόκειται για μια μη επεμβατική μέθοδο, εναλλακτική της λιποαναρρόφησης. Η Καναδή έκανε επτά συνεδρίες cool sculpting σε ιατρείο δερματολόγου από τον Αύγουστο του 2015 έως τον Φεβρουάριο του 2016. Στη δική της περίπτωση, όμως, τα πράγματα δεν πήγαν καλά και το σώμα της, αλλά και το πρόσωπό της, παραμορφώθηκε.

Η ίδια έχει καταθέσει αγωγή εναντίον της εταιρεία στην οποία έκανε το cool sculpting, ζητώντας 50 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση, αφού όπως λέει, από τότε που έκανε τις συνεδρίες, δεν μπορεί πλέον να εργαστεί.

Η Καναδή καλλονή παραχώρησε συνέντευξη και φωτογραφήθηκε για το πρόσφατο τεύχος του περιοδικού People, όπου και αποκάλυψε για πρώτη φορά τα σημάδια που άφησε στο σώμα της η παραμόρφωση.

«Προσπάθησα να το διορθώσω μόνη μου, πιστεύοντας ότι έκανα κάτι λάθος. Έφτασα στο σημείο να μην τρώω καθόλου. Νόμιζα ότι έχανα το μυαλό μου. Δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου σωματικά, αλλά δεν με αναγνωρίζω πια ούτε ως άτομο. Αυτή η Λίντα, το σούπερ μόντελ, έχει κατά κάποιον τρόπο χαθεί. Ελπίζω να μπορέσω να βγάλω από πάνω μου μέρος της ντροπής και να βοηθήσω άλλους ανθρώπους που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με εμένα», λέει. «Αυτός είναι ο στόχος μου», εξομολογείτε στο περιοδικό.

Exit mobile version