Site icon Hallocy

«Καρφιά» κατά της Ρούλας Κορομηλά: «Πήγαινε με το ελικόπτερο…» – Τι αποκάλυψε στενός της συνεργάτης

Απίστευτο!

Ο Παύλος Σταματόπουλος, τη «χρυσή εποχή» της τηλεόρασης συνεργαζόταν με τη Ρούλα Κορομηλά. Ο παρουσιαστής της εκπομπής του Open «Καλοκαίρι #not» είχε προχωρήσει σε μια αποκάλυψη με τη Μαντώ Γαστεράτου να μη μπορεί να κρύψει την έκπληξη της.

Όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος, όταν έβγαζαν την εκπομπή από τη Σύρο, η Ρούλα δεν πήγαινε ποτέ με το καράβι, αλλά με ελικόπτερο.

Π.ΣΤ.: Τότε δούλευα με τη Ρούλα και κάναμε την εκπομπή στη Σύρο. Πήγα να πάρω τον αρχισυντάκτη της εκπομπής και την υπεύθυνη για τα μοντέλα. Φεύγαμε από Ραφήνα και τους έλεγα ότι θα αργήσουμε γιατί είχαμε καθυστερήσει. Βλέπουμε το πλοίο να σηκώνει την πόρτα, τους παράτησα και τους δύο και έτρεξα σφαίρα, πήδηξα, ανέβηκα κι έφυγα. Εγώ έφτασα στη Σύρο και αυτοί ήρθαν με το επόμενο καράβι.
Μ.Γ.: Άφησες όλο το καστ πίσω;
Π.ΣΤ.: Όχι, δύο συνεργάτες, οι υπόλοιποι είχαν φτάσει.
Μ.Γ.: Η Ρούλα που ήταν;
Π.ΣΤ.: Στη Σύρο ήδη. Είχε φτάσει μόνη της. Δεν πήγαινε με το καράβι.
Μ.Γ.: Με τι πήγαινε; Με ελικόπτερο;
Π.ΣΤ.: Με ελικόπτερο.
Μ.Γ.: Πήγαινε με ελικόπτερο; Δεν το πιστεύω. Δεν θα τα ζήσουμε αυτά.

“Ήμουν έγκυος…”: Η αποκάλυψη στην Ρούλα Κορομηλά που μας ανατρίχιασε!
Μια αποκάλυψη που σόκαρε έκαναν στη Ρούλα Κορομηλά, στην εκπομπή της πριν από κάποια χρόνια.

Συγκεκριμένα, ανάμεσα στους καλεσμένους της, βρισκόταν και η Ελένη Καστάνη. Η ηθοποιός είχε μιλήσει για τα πάντα στην παρουσιάστρια. Μίλησε για τα επαγγελματικά της, αλλά και για πιο προσωπικά της θέματα προκαλώντας συγκίνηση με τα λόγια της.

Όπως αποκάλυψε, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να μείνει έγκυος γι’ αυτό και ζήτησε την βοήθεια της επιστήμης: «Κάποια στιγμή αποφάσισα να πάω να κάνω μια μέθοδο σύγχρονη, όπως είναι η εξωσωματική, η σπερματέγχυση. Τελικά έμεινα έγκυος επειδή χαλάρωσα, δηλαδή δεν το σκεφτόμουν ούτε εγώ ούτε ο σύζυγός μου και έκανα το παιδί που έχω τώρα, τον γιο μου». Σύμφωνα με την ίδια, πριν από αυτή την εγκυμοσύνη κατάφερε να μείνει έγκυος ξανά, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να το κρατήσει: «Δυσκολεύτηκα πολύ να κάνω παιδί. Είχα μία ατυχία, όταν έκανα το “Δις εξαμαρτείν”. Ήμουν εγκυμονούσα τότε, αλλά είχα μια ατυχία με αυτό το παιδί και δεν το κράτησα».

Exit mobile version