Site icon Hallocy

Αγνώριστη η Linda Evangelista μετά την αποτυχημένη πλαστική – Δε θα επανέλθει ποτέ

Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο της!

H Linda Evangelista είναι από τα πολύ επιτυχημένα μοντέλα, που μεσουράνησε στις πασαρέλες της Αμερικής κατά τη δεκαετία του 90′. Πολλοί γνωστοί σχεδιαστές και φωτογράφοι την προτιμούσαν σε shows και catwalks, αναδεικνύοντας με κάθε τρόπο την ομορφιά της.

Συχνά λοιπόν, παρατηρούμε πως ακόμα και οι πιο όμορφες γυναίκες, αυτές που φέρουν διακρίσεις με τον τίτλο του μοντέλου να έχουν ανασφάλεια για την εξωτερική τους εμφάνιση και να προχωρούν σε αισθητικές επεμβάσεις. Δυστυχώς η υπερβολή με τα botox και τις πλαστικές, πολλές φορές φέρνει δραματικά αποτελέσματα, με το πριν και το μετά να σοκάρει.

Έτσι και το πασίγνωστο μοντέλο, έπεσε θύμα μιας αποτυχημένης κρυολιπόλυσης με αποτέλεσμα να κρύβεται 5 ολόκληρα χρόνια. Σήμερα έχοντας δουλέψει με τον εαυτό της, έχει αποδεχτεί το ιατρικό λάθος και μας δείχνει το πρόσωπο της, χωρίς μάσκα.

Το πρόσωπο της Linda Evangelista μετά τις πλαστικές

Λίγα λόγια για το μοντέλο
Η Λίντα Εβαντζελίστα (αγγλικά: Linda Evangelista), γεννηθείσα στις 10 Μαΐου 1965) είναι καναδή μοντέλο μόδας και ένα από τα κορυφαία σουπερμοντέλα της δεκαετίας του 1990. Θεωρείται ως ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα όλων των εποχών και έχει γίνει εξώφυλλο σε πάνω από 700 περιοδικά. Η Εβαντζελίστα είναι γνωστή ως η μακροχρόνια «μούσα» του φωτογράφου Στίβεν Μέισελ, καθώς και για τη φράση «Δεν ξυπνάω για λιγότερα από 10.000 δολάρια την ημέρα». Έχει το ρεκόρ για τις πολλαπλές εμφανίσεις της στο εξώφυλλο της Vogue Italia, οι οποίες φωτογραφήθηκαν από τον Μέισελ.

Η καριέρα της στο μόντελινγκ ξεκίνησε το 1984, όταν υπέγραψε με την Elite Model Management αφού μετακόμισε από την γενέτειρα της στον Καναδά στην Νέα Υόρκη. Μετά από πρόταση του φωτογράφου Πίτερ Λίντμπεργκ, η Εβαντζελίστα έκοψε τα μαλλιά της το 1988. Το κούρεμα, με το παρατσούκλι “The Linda”, όχι μόνο προκάλεσε πολλά εξώφυλλα σε όλο τον κόσμο, αλλά ωφέλησε επίσης την καριέρα της και βοήθησε να τεθεί η εποχή του supermodel.

Χαρακτηρίστηκε ως ο «χαμαιλέοντας » της βιομηχανίας της μόδας και ως βασική μεταξύ των πέντε σούπερμοντελ, η Εβαντζελίστα ήταν μια από τις πιο διάσημες γυναίκες του κόσμου κατά τα τέλη της δεκαετίας του ’80 και καθ ‘όλη τη δεκαετία του ’90. Σε αντίθεση με τους συναδέλφους της, επέλεξε να μην ασχοληθεί σε άλλες επιχειρήσεις εκτός του μόντελινγκ. Αποσύρθηκε από την καριέρα της το 1998 και επέστρεψε τρία χρόνια αργότερα, αυτή τη φορά δουλεύοντας μόνο σποραδικά. Τα επιτεύγματά της ως μοντέλο οδήγησαν στην απόφαση να ψηφιστεί ως το “The Greatest Supermodel όλων των εποχών” από τους θεατές της τηλεοπτικής εκπομπής Fashion File το 2008.

Exit mobile version