Δευτέρα, 15 Αυγούστου

Γιώργος Πυρπασόπουλος: Επιβεβαίωσε ότι θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά με μια φωτογραφία

Με μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος να επιβεβαιώσει την ευχάριστη είδηση ότι θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά.

Η ευχάριστη είδηση πως ο Γιώργος Πυρπασόπουλος θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά, είδε το φως της δημοσιότητας τον περασμένο Ιανουάριο μέσα από ρεπορτάζ της εκπομπής “Πάμε Δανάη” με τον ίδιο ωστόσο να κρατά μέχρι σήμερα σιγήν ιχθύος. Τότε μάλιστα, όταν οι κάμερες τον είχαν συναντήσει έξω από θέατρο και τον είχαν ρωτήσει σχετικά, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος είχε γίνει… καπνός.

Τώρα όμως που ο καιρός πέρασε, ο ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί τα ευχάριστα νέα και με τους ακόλουθούς του στο instagram. Δημοσίευσε λοιπόν μια φωτογραφία με τον ίδιο να κάθεται πίσω από ένα βρεφικό καρότσι και έγραψε:

«Έτοιμος για το ταξίδι σε έναν καινούριο άγνωστο κόσμο γεμάτο όνειρα κ ευθύνη. Πιστεύω πως πήρα όλα τα απαραίτητα. Και αν κάτι ξέχασα δεν ανησυχώ».

Να θυμίσουμε πως ο Γιώργος Πυρπασόπουλος σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη που είχε δώσει, είχε αποκαλύψει πως με την σύντροφό του προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης για γραφειοκρατικούς λόγους.

Διαβάστε επίσης