Site icon Hallocy

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Ξέσπασε φίλη της Ρούλας – «Η ίδια έκανε τις δολοφονίες»

Η ώρα της αποκάλυψης για το τι συνέβη με το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα φτάνει με τα στόματα να ανοίγουν το ένα μετά το άλλο.

Φίλη της Ρούλας Πισπιρίγκου «έσπασε» τη σιωπή της και έκανε αποκαλύψεις ενώ πριν από αυτή είχε μιλήσει και γειτόνισσά της.

«Η γυναίκα αυτή έχει κάνει πολλές εκτρώσεις, έχει συναναστραφεί με πάρα πολλούς άνδρες. Για να κρατήσει τα αγόρια που είχε γενικότερα, έκανε πολλά σκηνικά του τύπου ότι είναι άρρωστη και τέτοια. Γνωρίζω απλά ότι έχει κάνει ή 5 ή 6 και της είχε πει ο γιατρός ότι δεν πρέπει να μπει στη διαδικασία να κάνει παιδί, θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνει παιδί, αλλά τελικά έκανε.

Δεν θυμάμαι ποιο θάνατο, ποιανού παιδιού, λίγο πιο έξω από την Πάτρα, είχε βγει για φαγητό, την είχε δει η κολλητή μου φιλενάδα, μες την τρελή χαρά, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, όλο το μαγαζί εκείνη τη στιγμή απλά σιώπησε, γιατί όλοι γνωρίζουνε, και όταν έφυγε ξεκίνησαν το μπούρου μπούρου και συζητάγανε όλοι την κατάσταση που συμβαίνει. Όλοι πιστεύουν ότι η ίδια φταίει. Η ίδια έχει κάνει τις δολοφονίες», δήλωσε στο «Live news».

Exit mobile version