Site icon Hallocy

Πάτρα – Απόστολος Λύτρας: «Δεν υπάρχει κατηγορούμενη στην υπόθεση. Όλοι φωνάζουν την 33χρονη φόνισσα»

Ο Απόστολος Λύτρας, ο δικηγόρος που έχει αναλάβει να εκπροσωπεί το ζευγάρι στην υπόθεση της Πάτρας, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο ίδιος απάντησε σε όλα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τους γονείς και έδωσε τις δικές του απαντήσεις. Ο Απόστολος Λύτρας ξεκαθάρισε πως σε αυτή την υπόθεση δεν υπάρχουν κατηγορούμενοι.

«Η μητέρα έχει μιλήσει δύο φορές σε μια τηλεοπτική εκπομπή τηλεφωνικά και έχει δώσει και μια συνέντευξη. Όλα τα υπόλοιπα που βλέπετε και ακούτε ότι μίλησαν μαζί της, κάρτες με τα λεγόμενα της, είναι ψέματα και δεν ισχύουν», τόνισε ο δικηγόρος.

Στη συνέχεια, ο Απόστολος Λύτρας επισήμανε πως πολλοί δημοσιογράφοι πλάθουν ιστορίες και δημοσιοποιούν στοιχεία που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα: «Υπάρχει ένας δημοσιογραφικός κανιβαλισμός με πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, όπως ότι το τρίτο παιδί κατάπιε τσιγάρα και νοσηλεύθηκε επί 30 ημέρες στην Εντατική.

Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Συνάδελφός σας δημοσίευσε φωτογραφίες από το νεκροτομείο. Άλλος δημοσίευσε προσωπικά ιατρικά δεδομένα που δεν σχετίζονται με την εν λόγω υπόθεση».

Τέλος, ο δικηγόρος της οικογένειας ανέφερε πως η 33χρονη δεν είναι κατηγορούμενη και πλέον, μετά απ’ όλα αυτά, δεν μπορεί να βγει ούτε από το σπίτι: «Υπάρχουν μάρτυρες που εμφανίζονται στην τηλεόραση και κάνουν δηλώσεις, τους οποίους το ζευγάρι δεν γνωρίζει και δεν έχει δει ποτέ. Παρίσταναν τους φίλους του. Θα λογοδοτήσουν κάποιοι για αυτή την υπόθεση.

Δεν είναι κατηγορούμενη, δεν έχουμε κατηγορούμενους σε αυτήν την υπόθεση. Το τι υβριστικά μηνύματα δέχεται η γυναίκα, δεν μπορεί να βγει από το σπίτι της. Τη λένε φόνισσα, τη λένε εγκληματία, λένε πως σκότωσε τα παιδιά της…».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Απόστολος Λύτρας:

Exit mobile version