Παρασκευή, 20 Μαΐου

Θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη – Τον στόλισαν Ακρίτα και Αγγελάκας

Χαμός με τα λεγόμενα του γιου του Μητσοτάκη

Αναβρασμός επικρατεί από εχθές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έπειτα από ανάρτηση και τοποθέτηση του γιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, για τις συναυλίες που γίνονται συμβολικά για την Ειρήνη στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Πιο συγκεκριμένα η Έλενα Ακρίτα, που δεν μασάει τα λόγια της και τα λέει έξω από τα δόντια, να αντιδρά έντονα με αυτές τις δηλώσεις καθώς τον χαρακτηρίζει θρασύτατο που απαξιώνει τεράστιους καλλιτέχνες της χώρας, με τον τραγουδιστή Γιάννη Αγγελάκα να συμπληρώνει τα ίδια.

Η απάντηση της Έλενας Ακρίτα και του Γιάννη Αγγελάκα στον γιο του Μητσοτάκη

Οι δηλώσεις του Μητσοτάκη που προκάλεσσν οργή

«Στη συναυλία Ειρήνης συμμετέχει ο Εισβολέας, ο Θανάσιμος, ο Δημήτρης Μητσοτάκης (ΛΟΛ). Αυτοί δεν είναι απλοί τραγουδιστές. Μιλάμε για τους Galacticos της ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής. Πάντως για όσους έχουν σκοπό να φέρουν Ουκρανικές σημαίες στην συναυλία (εδώ γελάμε όλοι)…Φιλική υπενθύμιση. Μπλε από πάνω, κίτρινο από κάτω. Έχετε μια τάση να τα μπερδεύετε.» ανέφερε ο γιος του πρωθυπουργού

με τον Γιάννη Αγγελάκα να σχολιάζει εξίσου…«Αγαπητέ Κωστάκη Μητσοτάκη, αν δεν σου αρέσουν τα ονόματα των καλλιτεχνών μας να τα αλλάξουμε, δεν κάνει να χαλάμε το χατίρι των μελλοντικών μας πρωθυπουργών. Εύχομαι, όταν με το καλό αναλάβεις τα ηνία αυτού του λαού που έμαθες από μικρός να ειρωνεύεσαι και να υποτιμάς, να σε διασκεδάζουν όσοι νέοι κλόουν και αυλικοί προκύψουν ως τότε. Μην ξεχάσεις να πεις στον μπαμπά να στείλει και άλλα όπλα για την ειρήνη.»

Ο γιος του Μητσοτάκη προκαλεί και η Ακρίτα του απαντά

 

Διαβάστε επίσης