Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου

Η Αγγελική Νικολούλη απασφάλισε για την υπόθεση στην Πάτρα: «Υπάρχει ένα ρεπορτάζ που..»

«Είναι μια άγρια ιστορία για την ελληνική κοινωνία»

Η Αγγελική Νικολούλη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη Real Life και στην Πολυξένη Καραμίχα μιλώντας φυσικά για το περιζήτητο θέμα της Πάτρας με τα 3 νεκρά κορίτσια. Η δημοσιογράφος έχει δώσει προσωπικό αγώνα μέσα από την έρευνα της και την εκπομπή Φως στο Τούνελ να λάμψει η αλήθεια και τα πραγματικά αίτια θανάτου των παιδιών.

Όπως αποκάλυψε η ίδια είναι πολύ κοντά στην λύση αυτού γρίφου μιας και φαίνεται να το έχει πάρει πατριωτικά. Πιο συγκεκριμένα, η συνέχεια θα είναι αποκαλυπτική καθώς υπάρχει ρεπορτάζ, που δεν έχουμε δει ακόμη. Όσο για τις δηλώσεις της, που έκανε αίσθηση σε όλο το Πανελλήνιο, εξακολουθεί να στηρίζει πως το ένα κορίτσι «φώναζε» από τον τάφο και δεν ακούστηκε.

Oι δηλώσεις της Αγγελικής Νικολούλη για την υπόθεση της Πάτρας

Το Φως στο Τούνελ έγινε παγκόσμιο trend με την υπόθεση των τριών παιδιών που έφυγαν από τη ζωή στην Πάτρα. Πώς αισθάνεστε;

Εγώ θέλω να περνάω όσο απαρατήρητη γίνεται. Σου μιλάω ειλικρινά θέλω να κάνω όσο πιο αθόρυβα γίνεται τη δουλειά μου.

Η υπόθεση στην Πάτρα έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα, που περιμένει απαντήσεις. Όλοι πιστεύουν πως γνωρίζετε περισσότερα πράγματα από όσα μεταφέρετε. Ισχύει;

Κάνω την έρευνά μου, προσπαθώντας να μην περάσω τις διαχωριστικές γραμμές. Πιστεύω, όμως, ότι σύντομα θα έχουμε φως σε αυτήν την υπόθεση. Είναι μια άγρια ιστορία για την ελληνική κοινωνία και στο βαθμό που μπορώ βοηθώ. Υπάρχει ένα ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα και θα βγει ανάλογα με τις εξελίξεις. Δεν θέλω να κάνω θόρυβο.

Aγγελική Νικολούλη

Τον θόρυβο δεν τον κάνατε εσείς. Το ρεπορτάζ σας αναπαράγεται από τα social media, τα sites, τις εκπομπές. Πώς αισθάνεστε για αυτό που συμβαίνει;

Ερευνώ προσεκτικά χωρίς να ακούω τις σειρήνες, γιατί ένα λάθος μπορεί να φέρει την ανατροπή.

«Πάγωσε» όλη η Ελλάδα όταν είπατε στην εκπομπή «ένα νεκρό παιδί μπορεί να έχει φωνή από τον τάφο του».

Ένα από τα νεκρά παιδιά «φώναζε» από την αρχή από τον τάφο του. Πιστεύω πως οι ερευνητές το έχουν ακούσει.

Έχετε ζήσει κάτι αντίστοιχο όλα αυτά τα χρόνια;

Υπάρχουν περιπτώσεις, αλλά όχι σε αυτήν την μορφή. Τρία παιδιά να χάσουν τη ζωή τους σε τρία χρόνια; Ευτυχώς που οι γιατροί αντιλήφθηκαν πως κάτι δεν πάει καλά κι έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου μετά το χαμό και του τρίτου παιδιού… Πολλοί ρίχνουν την ευθύνη στο περιβάλλον της οικογένειας, στους συγγενείς και στους φίλους, που θα έπρεπε να έχουν αντιληφθεί τη συχνότητα των θανάτων και να βοηθήσουν.

Σας είδαμε σοκαρισμένη στην εκπομπή μετά από κάποιες πληροφορίες που είχατε, αλλά δεν είπατε κάτι…

Αυτή είναι η δυσκολία της ζωντανής εκπομπής έρευνας. Όταν ξέρεις ότι έχεις στα χέρια σου απαντήσεις σε καυτά ερωτήματα και πρέπει να ισορροπήσεις… Είναι δίκοπο μαχαίρι, γιατί σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ανατραπεί η έρευνα των Αρχών. Εκτός από ρεπόρτερ, είμαι πάνω από όλα άνθρωπος και μητέρα. Όταν με πνίγει το άδικο, αντιδρώ.

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.