Τετάρτη, 18 Μαΐου

Νέα ένταση ανάμεσα σε Χρηστίδου και Κούγια: «Έχω ανατριχιάσει, η ασέλγεια σε 15χρονο δεν είναι ποινικό αδίκημα;»

Με αφορμή μέρος της δικογραφίας αλλά και φωτογραφιών και μηνυμάτων που κυκλοφόρησαν σε ενημερωτικές ιστοσελίδες σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Αλέξης Κούγιας βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

Ο ποινικολόγος τόνισε πως θα κινηθεί νομικά σε όποιον αναπαράγει αυτό το ρεπορτάζ, ενώ στη συνέχεια προκλήθηκε ένταση με τη Σίσσυ Χρηστίδου σχετικά με τις κατηγορίες της ασέλγειας σε ανηλίκους.

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, στις οποίες φαίνεται ο κατηγορούμενος σκηνοθέτης και ηθοποιός με νεαρούς άντρες και δήλωσε πως οι εν λόγω φωτογραφίες δεν αφορούν ανηλίκους, για αυτό και θα προβεί σε μήνυση εναντίον του δικηγόρου των καταγγελλόντων, Γιάννη Βλάχου και επισήμανε πως ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει το δικαίωμα να καταθέσει αγωγές και να ζητήσει αποζημιώσεις.

«Όποιος είναι κάτω των 15 ετών θεωρείται ανήλικος, πάνω από αυτή την ηλικία δεν είναι ανήλικος και δεν είναι ποινικό αδίκημα» δήλωσε στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας, προκαλώντας την αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Επειδή έχω έναν γιο 14 χρονών, έχω ανατριχιάσει τώρα! Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι σε ένα 15χρονο αγόρι, αν ένας ενήλικας το προσεγγίσει ερωτικά, δεν είναι αυτό ποινικό αδίκημα; Δεν μπορεί να είναι αλήθεια αυτό. Είναι αλήθεια; Είναι φυσιολογικό ένας ανήλικος με έναν ενήλικο άντρα και όχι δυο άντρες; Είστε συντηρητικός όσον αφορά στην ομοφυλοφιλία. Αισθάνομαι γυμνή, δεν έχω να κάνω άλλη συζήτηση μαζί σας» τόνισε η παρουσιάστρια του Mega.

Ο Αλέξης Κούγιας συμπλήρωσε: «Για οποιοδήποτε παιδί είναι κάτω των 14 ετών κι αν το πλησιάσεις και το χαϊδέψεις, αν το φιλήσεις ή αν το πειράξεις αυτό είναι κακούργημα και τιμωρείται από πέντε μέχρι 15 χρόνια. Αν ένα παιδί είναι από 12 έως 15 ετών κι υπάρχει αποπλάνηση ανηλίκου, αυτό είναι πλημμέλημα. Αν είναι πάνω από 15 δεν υπάρχει κανένα αδίκημα»

«Είμαι σε σοκ. Πώς γίνεται να υπάρχει αυτός ο νόμος;» δήλωσε στο τέλος η Σίσσυ Χρηστίδου.

Διαβάστε επίσης