Site icon Hallocy

Ο Γιώργος Θεοφάνους μιλά για όλα: Τα τηλεοπτικά σχέδια, η συνεργασία-έκπληξη, οι καβγάδες με τους τραγουδιστές, οι νύχτες στα καταφύγια & το δώρο που τον συγκίνησε

Ο Γιώργος Θεοφάνους στο “Καλύτερα Δε Γίνεται”

Στο “Καλύτερα Δε Γίνεται” του Σαββάτου βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης συνάντησε τη Ναταλία Γερμανού στον Alpha και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Μιλώντας για την εκπομπή του στο ΟPEN και το τηλεοπτικό του μέλλον είπε: “Θέλω να πιστεύω ότι όλοι θέλουν να έρθουν για μουσικούς λόγους και να σου πω την αλήθεια όποιος ήρθε έφυγε συγκινημένος. Έφυγε πλήρης. Καμία σχέση με το πως περίμενε να είναι. Δεν μπορώ να είμαι πάντα ευγενικός, πάντα φωτεινός, δεν μπορώ να θυμάμαι πάντα τα λόγια που πρέπει να πω. Πάμε όπως βγαίνει […] Προσπαθώ να κάνω διάφορα πράγματα και για αυτό συζητάμε με το κανάλι, μήπως πάρουμε το ‘πράσινο φως’ και φύγουμε λίγο από τον Γιώργο Θεοφάνους και το πάμε γενικότερα στη μουσική. Εμένα αυτός είναι και ο στόχος μου”.

Ερωτηθείς πότε θα βγει ο πολυαναμενόμενος δίσκος της Δέσποινας Βανδή ανακοίνωσε για πρώτη φορά πως είναι έτοιμος, ενώ από τον Ιούνιο και μετά θα εμφανιστούν μαζί σε μια μόνιμη συνεργασία αφήνοντας τη διάσημη τραγουδίστρια να κάνει την επίσημη ανακοίνωση για τον χώρο στον οποίο θα συνυπάρξουν μουσικά.

“Έχω εκνευριστεί με τραγουδιστή και είπα δεν θα σου ξαναγράψω αλλά δεν το τήρησα. Είμαι άνθρωπος που θυμώνω και φωνάζω εκείνη την ώρα αλλά ούτε καν θυμάμαι μετά γιατί έχουμε καβγαδίσει, ούτε τι έχω πει. Πάνω στον παρορμιτισμό μου λέω και πράγματα που μετανιώνω μετά. Αλλά δεν θυμάμαι να σου πω ότι στον τάδε. Κι όποιος είπε όχι στην εκπομπή και δεν ήρθε… Δεν θέλω να έρθει κανένας με το ζόρι” αποκάλυψε μεταξύ άλλων για τους καλλιτέχνες με τους οποίους ίσως έχει συγκρουστεί.

Δεν δίστασε μάλιστα με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία να αποκαλύψει τη δική του εμπειρία από την εισβολή στην Κύπρο λέγοντας: “Ο πόλεμος είναι μια τηλεθέαση. Με ενοχλεί πάρα πολύ εμένα αυτό το πράγμα […] Είμαστε για πολύ ξύλο οι άνθρωποι. Όλο αυτό μου θυμίζει πολλές φορές την ταινία Truman Show με το υπέροχο φινάλε […] Με το που τελειώσει ο πόλεμος με τον Πούτιν θα αλλάξουμε κανάλι; Μη φτάσουμε σε αυτό το σημείο, πεθαίνουν άνθρωποι, οικογένειες διαλύονται, γίνονται τόσα. Στο λέω γιατί είμαι πολύ ευαισθητοποιημένος με τον πόλεμο, τον έχω περάσει τον πόλεμο στο πετσί μου. Ήμουν πέντε χρονών στον πόλεμο με τους Τούρκους. Έχω περάσει μέρες και νύχτες στα καταφύγια, με τα αεροπλάνα από πάνω μου, να χάνω θείους, θείες, ανθρώπους γύρω μου. Δεν πρέπει να το ζούμε αυτό σήμερα. Πολύ στεναχωριέμαι”.

Κλείνοντας, η διάσημη παρουσιάστρια του έδωσε δύο δώρα, με εκείνο που προερχόταν από τα χέρια του Γιώργου Κατσαρού να συγκινεί ιδιαίτερα τον Γιώργο Θεοφάνους.

 

Exit mobile version