Σάββατο, 21 Μαΐου

Πάτρα: Πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού αποκαλύπτει – «Είχε εμμονή με τον Μάνο, έκανε μάγια, πήγαινε σε καφετζούδες»

Ένα πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού που έχασε τρία παιδιά στην Πάτρα, αποκάλυψε στο Πρωινό νέες λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα της 33χρονης μητέρας χαρακτηρίζοντάς την «αγενή» και λέγοντας πως ήθελε συνεχώς να έχει στραμμένη την προσοχή επάνω της, δημιουργώντας ίντριγκες.

«Ο λόγος που βγήκα να μιλήσω είναι η αξιοπρέπεια της πόλης μας. Αυτό το θέμα πρέπει να τελειώσει. Η Ρούλα είχε πολύ άσχημα παιδικά χρόνια. Ήταν πολύ ατίθαση, πολύ αγενής, πολύ θρασύς, τσακωνόταν με όλο τον κόσμο, δε μπορούσαν να τη μαζέψουν με λίγα λόγια.

Η μαμά της είχε βγει από τα όριά της μαζί της. Έχω ακούσει από φίλες της ότι κάθε τόσο έλεγε ότι είχε προβλήματα υγείας, δημιουργούσε ίντριγκες, της άρεσε να ασχολούνται μαζί της. Της άρεσε η ίντριγκα. Ήταν και είναι πολύ έντονη προσωπικότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά η συγκεκριμένη γυναίκα.

Σε άλλο σημείο, το ίδιο πρόσωπο αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη σχέση του ζευγαριού, τονίζοντας πως η Ρούλα είχε εμμονή με τον Μάνο.

«Αφού γνώρισε τον Μάνο, έμεινε έγκυος και αποφάσισε ότι θέλει να παντρευτεί. Η οικογένεια του Μάνου, ήταν αρνητική σε αυτό… Εκείνη όμως ήταν απόλυτη, «θα με πάρει αλλιώς θα του κάνω… θα το φτάσω στα δικαστήρια, θα τον κυνηγάω». Την ερωτεύτηκε ο Μάνος, εκείνη ήταν 22 και αυτός 19.

Ως μητέρα ήταν πολύ καλή. Όποιος το ακούει όλο αυτό που γίνεται δε μπορεί να το πιστέψει. Ήταν πολύ στοργική με τα παιδιά της. Έλεγε, «σκοτώνω άνθρωπο για τα παιδιά μου». Η σχέση της με τον Μάνο στην αρχή ήταν πολύ καλή, μετά αρχίσανε τα προβλήματα. Είναι λογικό, σε αυτές τις ηλικίες, ανώριμα παιδιά ήταν και τα δυο.

Γκρίνιες, φασαρίες… Να τρέχει ο θείος να μαζέψει τον Μάνο, η μάνα την κόρη… Είχε πάθος με τον Μάνο. Μάγια, καφετζούδες, να της πουν που τρέχει ο Μάνος και με ποια γυρίζει… Ήταν και είναι νομίζω άρρωστη με τον Μάνο» λέει το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, όταν μαθεύτηκε ότι η Ρούλα είναι έγκυος, μια γνωστή του Μάνου που της πήγαινε φαγητό, τους πήρε στο σπίτι της να μείνουν γιατί δεν είχαν σπίτι. Εκεί έμεναν και αφότου γεννήθηκε το πρώτο παιδί.

Η συγκεκριμένη γυναίκα, στη συνέχεια, τους παραχώρησε ένα άλλο διαμέρισμα που είχε ακριβώς από κάτω και είχε δώσει στον Μάνο την κάρτα της για να πληρώνει τους λογαριασμούς της, καθώς η ίδια δε μπορούσε να μετακινηθεί. Το ίδιο πρόσωπο αποκάλυψε πως κάποιες φίλες που επισκέπτονταν τη συγκεκριμένη κυρία, η Ρούλα τις έδιωχνε.

Αμέσως μετά την προβολή της εν λόγω μαρτυρίας, ο Μάνος Δασκαλάκης επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο της εκπομπής Θάνο Βάγιο και διέψευσε τα όσα ανέφερε η συγκεκριμένη γυναίκα.

Διαβάστε επίσης