Site icon Hallocy

Ο Γρηγόρης Λέων για τις εξελίξεις στην Πάτρα – Το παιδάκι πραγματικά βασανίστηκε

Υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι θάνατοι και των τριών παιδιών ήταν ανθρωποκτονιες, υποστηρίζει ο πρόεδρος της ιατροδικαστικής εταιρείας

Ο πρόεδρος της ιατροδικαστικής εταιρείας, Γρηγόρης Λέων, αναφέρθηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας και τόνισε πως το “παιδάκι πραγματικά βασανίστηκε”, μιλώντας στο Open.

Γίνανε πολλαπλές προσπάθειες και προφανώς η κεταμίνη έδωσε τη χαριστική βολή στο μικρό αυτό παιδάκι. Πρέπει να σας πω όμως ότι και τα άλλα δύο παιδιά έχουν μιλήσει, έχουμε αδιάσειστα πλέον στοιχεία που μας οδηγούν πάλι σε εξωγενή παράγοντα. Εκεί βέβαια οι τοξικολογικές εξετάσεις είναι καθαρές. Εκεί έχει δράσει προφανώς καποιος άλλος μηχανισμός”, ανέφερε ο κ. Λέων, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι και στις τρεις περιπτώσεις των θανάτων των παιδιών πρόκειται για ανθρωποκτονία.

Στο πρώτο και στο δεύτερο περιστατικό υπάρχουν στοιχεία, και υπάρχουν ιατροδικαστικά δεδομένα που είναι αδιαμφισβήτητα. Ξέρετε, το βασικό στην ιατροδικαστική είναι να έχουμε σωστά τα ευρήματα. Όταν έχουμε σωστά τα ευρήματα, ακόμα και μετά από ένα, δύο, τρία χρόνια, μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Το πρόβλημα είναι όταν αμφισβητείται κάποιο στοιχείο”, τόνισε ακόμα.

Επεσήμανε εξάλλου ότι οι εκδορές στη μύτη του ενός παιδιού και το τραύμα στο στόμα του άλλου παιδιού “δείχνουν” ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία.

Exit mobile version