Παρασκευή, 20 Μαΐου

Τατιάνα Στεφανίδου: «Στο T-live θα δείτε την αδιανόητη αντίδραση της Ρούλας για την εισαγγελική έρευνα»

Η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση θρίλερ της Πάτρας, μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του T-live θα φιλοξενήσει συνέντευξη της 33χρονης, που έγινε την προηγούμενη ημέρα από τη σύλληψή της.

«Η αλήθεια είναι ότι όλοι μας, όλος αυτός ο κόσμος στο διαδίκτυο, κάναμε αυτή τη σκέψη γιατί υπήρχαν σημάδια, υπήρχαν ενδείξεις. Από τις ενδείξεις, όμως, στις αποδείξεις, ο δρόμος είναι μακρύς και η δουλειά της αστυνομίας και των επιστημόνων ήταν πάρα πολύ δύσκολη γιατί προσπαθούσαν να βρουν στοιχεία για να δέσουν τη μητέρα που όλοι υποψιάζονταν και να βρουν στοιχεία ότι ενδεχομένως να έχει αφαιρέσει τη ζωή της Τζωρτζίνας, ίσως και των άλλων παιδιών.

Όταν έφτασε η μητέρα στη ΓΑΔΑ, άρχισαν οι εμπειρότατοι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών και να της συζητούν, προσπαθούσαν να την κάνουν να ηρεμήσει και να χαλαρώσει ώστε να τους μιλήσει. Θέλω να σας πω λοιπόν, ότι η γυναίκα αυτή ήταν σαν να έδινε συνέντευξη. Όπως μου μεταφέρουν οι εμπειρότατοι αστυνομικοί, ο τρόπος που τους μιλούσε ήταν σαν να τους έδινε συνέντευξη. Σαν όλες αυτές τις συνεντεύξεις που έδινε στα Μέσα, όλο αυτό το διάστημα.

Η γυναίκα αυτή τους έλεγε καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας με απόλυτη ψυχραιμία ότι πρέπει να αναζητήσετε αλλού τους υπεύθυνους, εγώ δεν έχω καμία σχέση με τον θάνατο των παιδιών μου, κάτι άλλο έχει συμβεί. Η αστυνομία πιστεύει πως ό,τι έκανε, το έκανε για τον Μάνο Δασκαλάκη. Όλα έγιναν για έναν άνδρα» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η Τατιάνα Στεφανίδου είπε ότι το μεσημέρι στο T-live θα παρακολουθήσουμε την πρώτη αντίδραση της Ρούλας, όταν πληροφορήθηκε για πρώτη φορά το ενδεχόμενο εισαγγελικής έρευνας για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. «Μια αδιανόητη αντίδραση που δεν ξέρω αν έχει ακούσει κανείς και δεν ξέρω αν έχει καταγράψει και κανείς. Θα δείτε μόλις μία ημέρα πριν τη σύλληψή της, τι έλεγε για τα φάρμακα και τις ουσίες που βρέθηκαν στον οργανισμό της Τζωρτζίνας».

Διαβάστε επίσης