Site icon Hallocy

Αποκάλυψη “φωτιά”: Είχε γίνει καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας το 2014 – Τι ισχυρίστηκαν οι γονείς

Το 2014 η Τζωρτζίνα ήταν μόλις μερικών μηνών – Για πλημμελή έρευνα κάνει λόγο ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος

Νέα τροπή παίρνει το θρίλερ της Πάτρας, με τη μία σοκαριστική πληροφορία να διαδέχεται την άλλη, την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται στη ΓΑΔΑ μέχρι και την Δευτέρα, οπότε αναμένεται η απολογία της.

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο αστυνομικός συντάκτης του Βήματος, Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε ότι τον Οκτώβριο του 2014, όταν η Τζωρτζίνα ήταν μερικών μηνών, έγινε καταγγελία από πρόσωπο του ευρύτερου οικογενειακού περιβάλλοντος για κακοποίηση του παιδιού.

Μιλώντας στο Mega και την εκπομπή “Live News”, ο δημοσιογράφος διευκρίνισε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν η καταγγελία έγινε σε βάρος της 33χρονης, του Μάνου Δασκαλάκη ή και των δύο. Επρόκειτο πάντως για μια περίοδο κατά την οποία το ζευγάρι δεν είχε ακόμη παντρευτεί και είχε αποκτήσει μόνο το πρώτο του παιδί.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο άνθρωπος που προχώρησε στην καταγγελία, απευθύνθηκε σε υπηρεσία του Δήμου και στη συνέχεια ενημερώθηκαν κοινωνικοί λειτουργοί, οι οποίοι και επισκέφθηκαν το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα. Οι γονείς φέρονται να ισχυρίστηκαν στους κοινωνικούς λειτουργούς ότι η καταγγελία δεν ευσταθεί καθώς και ότι πρόκειται για κακοήθεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο ρεπορτάζ του έκανε λόγο για πλημμελή έρευνα, με αποτέλεσμα η υπόθεση να μην πάρει καμία συνέχεια.

Όπως επισήμανε ο δημοσιογράφος, σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να γίνεται συνεχής έλεγχος και ιατροδικαστική εξέταση κάτι που δεν έγινε στην περίπτωση της Τζωρτζίνας. Τέλος, σημείωσε πως επίσκεψη έγινε μόνο μία φορά και κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.

Ψύχραιμη και αδιάφορη η 33χρονη
Η 33χρονη, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της, παραμένει ψύχραιμη και αδιάφορη στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, ενώ εξακολουθεί να αρνείται ότι σκότωσε το κοριτσάκι, όπως αναφέρουν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της ΕΛΑΣ.

“Η εικόνα που παρουσιάζει, έως αυτή την ώρα, η κατηγορούμενη είναι όπως από την πρώτη στιγμή που συνελήφθη. Αρνείται ότι χορήγησε στην Τζωρτζίνα την ουσία που προκάλεσε τον θάνατό της, ενώ παραμένει ψύχραιμη και αδιάφορη. Είναι όπως εμφανιζόταν και σε συνεντεύξεις της στην τηλεόραση. Η ίδια ακριβώς εικόνα”, τονίζουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αστυνομικές πηγές.

Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών για το πώς μπόρεσε η 33χρονη να προμηθευτεί την φαρμακευτική ουσία κεταμίνη, η οποία, σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις, προκάλεσε, μέσα σε είκοσι λεπτά, τον θάνατο του παιδιού.

Τέλος, στην τελική ευθεία έχουν μπει οι έρευνες για τον θάνατο και των άλλων δύο παιδιών της 33χρονης, της Μαλένας και της Ίριδας, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να “πέσει φως” και σε αυτές τις υποθέσεις.

Exit mobile version