Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου μία μέρα πριν από την κηδεία της Τζωρτζίνας είχε πάει κομμωτήριο»

“Αυτό με είχε προβληματίσει, οφείλω να σας το ομολογήσω. Απλά στη διαδρομή παρασύρθηκα από την αντίληψη που λέει ότι μια μάνα, αν υποθέσουμε ότι έχει δολοφονήσει τα παιδιά της, θα έπρεπε να κλαίγεται”.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» η Γιώτα Κοντογεωργοπούλου, δημοσιογράφος thebest.gr, η οποία ήταν η γυναίκα που μιλούσε με την Ρούλα Πισπιρίγκου πριν ακριβώς τη συλλάβουν, έκανε μια αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος είπε πως η Ρούλα, μία μέρα πριν από την κηδεία της Τζωρτζίνας, είχε πάει στο κομμωτήριο.

«Είχα την πληροφορία από ανθρώπους που την είδαν να μπαίνει, ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου μία μέρα πριν από την κηδεία είχε πάει στο κομμωτήριο. Μπορεί να φαντάζει και λίγο αστείο, αλλά δεν είναι περίεργο μία μέρα πριν την κηδεία της Τζωρτζίνας να πηγαίνει μια μάνα στο κομμωτήριο;

Αυτό με είχε προβληματίσει, οφείλω να σας το ομολογήσω. Απλά στη διαδρομή παρασύρθηκα από την αντίληψη που λέει ότι μια μάνα, αν υποθέσουμε ότι έχει δολοφονήσει τα παιδιά της, θα έπρεπε να κλαίγεται. Η Ρούλα είχε μια ευθεία γραμμή, ένας χαρακτήρας. Όσο μιλούσα μαζί της, είναι ένα άτομο σαν να μην έχει συναισθήματα. Μερικές φορές νόμιζα ότι μιλάω με μηχανή, αν σας λέει κάτι αυτό», αναφέρει η δημοσιογράφος.

 

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.