Τετάρτη, 18 Μαΐου

Νέα εξέλιξη: Εκτάκτως στην Αθήνα ο Μάνος Δασκαλάκης μαζί με τον δικηγόρο του

Στην Αθήνα μεταβαίνει ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα. Ο Μάνος Δασκαλάκης θα παραλάβει τη δικογραφία για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Στην Αθήνα μεταβαίνει ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Tempo24.News, ο Μάνος Δασκαλάκης μαζί με τον δικηγόρο του πηγαίνουν προκειμένου να παραλάβουν τη δικογραφία της υπόθεσης, για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ο ίδιος, μέχρι την τελευταία στιγμή, έδειχνε να υποστηρίζει την Ρούλα Πισπιρίγκου, με την οποία όπως είχαν δηλώσει, βρίσκονταν σε διάσταση. Πλέον οι αστυνομικοί τηρούν στάση αναμονής προκειμένου να δουν την αντίδραση του, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις.

Τις επόμενες ημέρες, ο Μάνος Δασκαλάκης θα είναι από τους πρώτους που θα κληθούν να καταθέσουν για την υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o ίδιος παραμένει στην περιοχή της Πάτρας και έχει καθημερινή επικοινωνία με τον δικηγόρο του. Οι πληροφορίες περί απόλυσης του δεν επιβεβαιώνονται, καθώς ο Μάνος Δσκαλάκης ζήτησε και πήρε άδεια από τη δουλειά του, μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Μάνος Δασκαλάκης

“Ο Μάνος είναι σοκαρισμένος, αν δεν εμπλέκεται δεν θα του κλείσουμε την πόρτα”
Για την επικοινωνία που είχε με τον Μάνο Δασκαλάκη μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου αλλά και για το γεγονός ότι αποφάσισαν από κοινού να πάρει άδεια από την εργασία του μίλησε στο thebest.gr ο εργοδότης του, Ανδρέας Παπαδάτος.

Όπως είναι γνωστό ο Μάνος Δασκαλάκης εργάζεται σε εταιρεία ταχυμεταφορών ενώ ο υπεύθυνος της εταιρίας κάνει λόγο για έναν υποδειγματικό υπάλληλο.

“Ο Μάνος είναι σε άδεια μέχρι να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις. Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορεί να έρθει κανονικά στη δουλειά του με όλα αυτά που συμβαίνουν. Η σχέση μας ήταν αυστηρά επαγγελματική και δεν γνώριζα τι συμβαίνει στο σπίτι του. Συμπαρασταθήκαμε στο πένθος του, όπως όλοι οι γνωστοί και η κοινωνία. Την Ρούλα Πισπιρίγκου την συνάντησα μόνο στις κηδείες των παιδιών. Είχα αγωνία πώς τα έβγαζαν πέρα από όλες τις απόψεις”.

Όπως ανέφερε, “ο Μάνος είναι ένας νέος άνθρωπος, ένας υποδειγματικός υπάλληλος. Όταν έμαθα για τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, επικοινώνησα μαζί του, ήταν σοκαρισμένος. Ζήτησε να πάρει άδεια και συμφωνήσαμε σε αυτό. Δεν έχω λόγω από τη στιγμή που είχαμε άψογη συνεργασία, δεν έχω λόγο να τον απολύσω. Δεν μπορώ να κρίνω κανέναν και τίποτα αλλά είμαστε σε δύσκολη θέση και όλη η ιστορία είναι θλιβερή. Είναι δύσκολο αυτός ο άνθρωπος να συνεχίσει τις δραστηριότητες του, όμως αν δεν εμπλέκεται πουθενά, θα του έχουμε κλείσει την πόρτα αναίτια αν τον διώξουμε. Δεν έχω αφορμή για κάτι τέτοιο, αν και ξανά λέω ότι δεν ξέρω αν από εδώ και πέρα μπορεί να έχει μία φυσιολογική ζωή”.

“Δεν έχω επικοινωνήσει μαζί του από την ημέρα της σύλληψης, θα το κάνω τις επόμενες μέρες” καταλήγει ο κ. Παπαδάτος.

Διαβάστε επίσης