Site icon Hallocy

“Ο Μάνος μου είπε ότι έχει βίντεο – άσσο στο μανίκι”: Νέα μαρτυρία από φίλο του 30χρονου

Τι είπε ο Μάνος Δασκαλάκης στον φίλο του για το καρδιογράφημα της Τζωρτζίνας και τη σχέση του με τη Ρούλα.

Για τη σχέση του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε ένας φίλος του 30χρονου, ο οποίος είχε συχνή επικοινωνία με το ζευγάρι. Πρόκειται για τον Χάρη Γαλαριώτη, που γνώριζε τον πατέρα των τριών παιδιών από τότε που έπαιζαν μαζί ποδόσφαιρο.

“Προσπαθούσα να έχω αρκετές τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Μάνο και την Ρούλα. Αυτό που μου είπε ο Μάνος είναι ότι “πιστεύω την Ρούλα, κρατάω έναν άσσο στο μανίκι κι όταν θα έρθει η στιγμή θα τον δώσω εκεί που πρέπει. Έχω ένα βίντεο που φαίνονται οι αυξομειώσεις που γίνονταν στο αναπνευστικό της Τζωρτζίνας”. Τον ρώτησα εάν τον καλύπτει αυτό και μου είπε ότι την πιστεύει, κι ότι αν δεν την πίστευε θα την έπνιγε ο ίδιος με τα ίδια του τα χέρια” είπε αρχικά στο Mega και την εκπομπή “Live News”.

Η ρήξη και ο χωρισμός του ζευγαριού
Ο αθλητικός συντάκτης αναφέρθηκε επίσης στις έντονες ρήξεις στη σχέση του ζευγαριού, καθώς και στον χωρισμό τους μετά τους θανάτους των παιδιών τους.

“Ο Μάνος μου έλεγε ότι πολλές φορές όλα τα ζευγάρια έχουν τα καλά και τα κακά τους. Και λογικό είναι αυτό. Είχαν και τους τσακωμούς τους. Το τελευταίο διάστημα των ρώτησα τον Μάνο εάν όντως ισχύει ότι έχουν χωρίσει. Μου είπε “ποιο ζευγάρι που έχει χάσει τρία παιδιά μπορεί να είναι μαζί;” επισήμανε ο φίλος του 30χρονου.

“Εμένα μου έδειξε ότι την υπερασπίζεται και ότι πιστεύει τη Ρούλα. Και με τη Ρούλα έχω μιλήσει πολλές φορές. Έδειχναν πάντως και τα δύο παιδιά ότι αγαπούν πάρα πολύ τα παιδιά τους, δεν μπορώ να το αμφισβητήσω αυτό. Και στο ίντερνετ αν δείτε, στις προσωπικές τους σελίδες στα social media όλη την ώρα “ανέβαζαν” τα παιδιά τους, τα αγκάλιαζαν, τα αγάπαγαν. Ειδικά ο Μάνος, η λατρεία που έδειχνε στην Τζωρτζίνα ήταν απίστευτη”, είπε ο Χάρης Γαλιαριώτης.

Exit mobile version