Site icon Hallocy

Μαρτυρία: Ο Μάνος υποψιαζότανε ότι η Ρούλα θα έκανε κακό στα παιδιά τους

Ο Γιώργος Αναστασόπουλος, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» εμφανίστηκε πριν λίγη ώρα στην εκπομπή «Open Weekend” και αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για τη σχέση του ζευγαριού με τη σπιτονοικοκυρά τους αλλά και τον άγριο τσακωμό ανάμεσα στο ζευγάρι που έκανε την Τζωρτζίνα να αλλάξει συμπεριφορά απέναντι στον πατέρα της.

Ο δημοσιογράφος είπε για ακόμη μια φορά πως η σπιτονοικοκυρά είχε κάνει πληρεξούσιο στον Μάνο Δασκαλάκη για να διαχειρίζεται περιουσιακά της στοιχεία αποκαλύπτοντας ωστόσο πως όταν οι εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι κορυφώθηκαν άλλαξε και η συμπεριφορά τους σε σχέση με εκείνη. Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως η Ρούλα ήταν εξ αρχής εχθρική με τη σπιτονοικοκυρά της ενώ και εκείνη προσπαθούσε να κρατά αποστάσεις από την 33χρονη.

Σε άλλο σημείο, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό τσακωμού ανάμεσα στο ζευγάρι και το πως αυτό επηρέασε τη στάση της Τζωρτζίνας απέναντι στους γονείς της.

«Λίγο πριν πεθάνει η Ίριδα, επειδή η Ρούλα ασκούσε ασφυκτική πίεση στον Μάνο γιατί ήταν αλλού, έγινε ένας φοβερός καβγάς μετά ξυλοδαρμού. Όλα αυτά τα είδε η Τζωρτζίνα και ήταν εκείνη που άρχισε να αναδιαμορφώνει τον ψυχικό της κόσμο σε σχέση με τους γονείς της.

Από άλλα περιστατικά είχε απομακρυνθεί από τη μητέρα της, στον Μάνο είχε μεγάλη αδυναμία αλλά όταν είδε τον ξυλοδαρμό, κάτι πρέπει να έσπασε μέσα της σε σχέση και με εκείνον. Αυτός είναι ο λόγος που η Ρούλα όταν μπήκε στο νοσοκομείο η Τζωρτζίνα, είχε επικοινωνήσει με τον δικηγόρο ζητώντας του να μην εμφανιστεί ο Μάνος εκεί. Αυτό βέβαια την διευκόλυνε αν αποδειχθούν όλα αυτά για τα οποία κατηγορείται» ανέφερε το ρεπορταζ.

Exit mobile version