Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου

Πάτρα – Ρούλα Πισπιρίγκου: Η αδερφή της σε νέες δηλώσεις – «Μου είπε να μην πω σε κανέναν για τον Μάνο και τον πατέρα του»

H αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, της 33χρονης που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου “Χαμογέλα και πάλι” και εξέφρασε την άποψή της πως η στοχοποίηση της αδερφής της προέκυψε από την εμμονή που είχαν κάποιοι εναντίον της.

«Δεν διαβάζω τίποτα, δεν ασχολούμαι καθόλου από χθες. Δεν φοβάμαι; Γιατί να φοβηθώ; Όποιος είναι αληθινός δεν έχει λόγο να φοβάται. Δεν πήγε ποτέ το μυαλό μου ότι η Ρούλα μπορεί να έκανε κάτι. Ούτε τώρα πάει. Δε μπορώ να σου πω τι πιστεύω ότι έχει γίνει. Θα τα πω όλα εκεί που πρέπει. Είμαι σίγουρη για κάποια πράγματα.

Στις πρώτες τοξικολογικές γιατί δεν ανιχνεύθηκε αυτή η ουσία και ανιχνεύθηκε τώρα; Είπαν οι γιατροί λάθη; Εντάξει, αν είπαν οι γιατροί… Η αλήθεια θα βγει. Εμείς την αλήθεια την ξέρουμε. Δε μπορώ να την πω, θα την αφήσω να βγει από μόνη της. Είναι κάποιοι δημοσιογράφοι που είναι εμμονικοί μαζί της, βρήκαν εξιλαστήριο θύμα. Αν ήταν ο Μάνος εκεί, θα ήταν ο Μάνος το θύμα, αντίστοιχα και εγώ.

Τον λόγο που είναι εμμονικοί μαζί της το ξέρουν οι ίδιοι και η συνείδησή τους. Παίζονται φιλίες, παίζονται συμφέροντα, παίζονται πολλά. Είναι κάποια άτομα που ήταν εμμονικά με τη Ρούλα, που έχουν κάποιες συγκεκριμένες φιλίες και θέλανε να κυνίσουν όλες τις υποψίες προς τα εκεί» είπε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Όταν η δημοσιογράφος της είπε ότι η μοναδική αυτόπτης μάρτυρας στους θανάτους των παιδιών ήταν η 33χρονη, η αδερφή της έβαλε στο κάδρο και τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Στα 9 επεισόδια που λένε, στα 2ή3 ήταν και ο Μάνος μέσα. Υποτίθεται ότι έχουν γίνει 9 απόπειρες, στις 3 κρίσεις ο Μάνος ήταν μπροστά. Δε μπορεί να ξέρει κανείς αν ο Μάνος ήταν μπροστά όταν κατέληξε η Τζωρτζίνα. Αν γίνει μια καλή άρση θα δούμε που ήταν και τι έβλεπε ο Μάνος. Όταν η Τζωρτζίνα έπαθε το τελευταίο επεισόδιο που κατέληξε, μιλάγανε σε βίντεοκλήση.

Δεν αντιλέγω ότι οι συγκεκριμένοι γιατροί προσπάθησαν να την σώσουν, τώρα για άλλους… Ο Θεός είναι εκεί και βλέπει… Ξέρουν και ο Θεός και τα παιδιά τι έχει γίνει και αυτός που έχει κάνει ότι έχει κάνει θα το πληρώσει γιατί θα βγει η αλήθεια. Δε μπορώ να πω ποιος είναι. Έχω βάσιμες ενδείξεις και θα τις κάνω αποδείξεις».

«Αν είχα στο μυαλό μου ότι η Ρούλα έχει κάνει κάτι, θα την είχα σκοτώσει εγώ με τα ίδια μου τα χέρια. Πρώτη από όλους εγώ θα τη σκότωνα. Ζούσα τη Ρούλα με τα παιδιά… Η Τζωρτζίνα ζήταγε τη μαμά της… Η Ρούλα δεν έχει να φοβηθεί κάτι» τόνισε σε άλλο σημείο η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Όσο για εκείνα που ανέφερε η 33χρονη μέσα από τις φυλακές για τον εν διαστάσει σύζυγό της και τον πατέρα του, η αδερφή της δήλωσε: «Μου είπε ότι δε θέλει να πω τίποτα σε κανέναν. Δε μπορώ να κρίνω τη στάση του Μάνου, δεν είμαι εγώ κριτής. Άλλος είναι κριτής και βλέπει… Δε ξέρω και δε θέλω να απαντήσω γιατί είπε η Ρούλα για τον Μάνο και τον μπαμπά του».

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.