Site icon Hallocy

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας μετά την κλήση του στον Μάνο Δασκαλάκη – Το τραγούδι που ακούγεται όταν τον καλούν στο κινητό

Ένα γνωστό λαϊκό τραγούδι ακούγεται όταν κάποιος πραγματοποιήσει κλήση στο κινητό τηλέφωνο του Μάνου Δασκαλάκη, του συζύγου της Ρούλας Πισπιρίγκου που βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της κόρης τους, Τζωρτζίνας.

Αναλυτικότερα, ο Γιώργος Λιάγκας κάλεσε τον Μάνο Δασκαλάκη στο κινητό του για να του ζητήσει να βγει στην εκπομπή «Το Πρωινό» και τότε διαπίστωσε ότι κατά τη διάρκεια της κλήσης ακουγόταν το τραγούδι του Νικηφόρου «Έτσι και σε έβλεπα».

Αυτό προκάλεσε αρκετά αρνητική εντύπωση στον παρουσιαστή, ο οποίος σχολίασε μεταξύ άλλων: «Έπαιρνα το πρωί τον Μάνο στο κινητό για να του πω να βγει στην εκπομπή και έχει λαϊκό τραγούδι ωραίο. Δηλαδή είναι φοβερό… Του Νικηφόρου. Έχουν πεθάνει τα παιδιά σου και βάζεις ringtone στο κινητό; Δεν είναι ποινικά κολάσιμο αλλά ανθρώπινα μου κάνει εντύπωση».

«Να πεθάνουν τα τρία παιδιά σου και να βρεις τη δύναμη να βάλεις ringtone, να πας να κάνεις personal σε ειδικό μηχάνημα. Μπράβο!», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Μπορεί ο άνθρωπος να το έχει ξεχάσει. Τον εαυτό σου δεν τον έχεις πάρει ποτέ για να ξέρεις πως παίζει αυτό το τραγούδι», είπε από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά.

Exit mobile version