Site icon Hallocy

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου την έφερε σε επαφή με την σπιτονοικοκυρά

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου εργαζόταν στο Δήμο Πατρών στην υπηρεσία «Βοήθεια στο Σπίτι» από το 2012. Όταν το 2014 έγινε η καταγγελία περί κακοποίησης της Τζωρτζίνας η μητέρα της 33χρονης εργαζόταν ακόμα εκεί μέχρι που πέθανε η Μαλένα.
Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι όταν πέθανε η Μαλένα η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου ξεκίνησε να παίρνει αναρρωτικές άδειες από δύο συγκεκριμένους γιατρούς και στη συνέχεια πήρε άδεια ενός έτους άνευ αποδοχών.

Η κ. Χριστίνα, φίλη της οικογένειας, μίλησε στο Live News και ανέφερε ότι η μητέρα της 33χρονης ήταν εκείνη που μεσολάβησε για να νοικιάσει η κόρη της το ισόγειο της σπιτονοικοκυράς.

«Μόνη της μας είχε αναφέρει ότι δούλευε σε μία κυρία, φρόντιζε την κυρία Ευγενία. Της πήγαινε φάρμακα και ότι χρειαζόταν. Όταν παντρεύτηκε το παιδί της, η Ρούλα, μίλαγε με την κυρία Ευγενία και της είπε “εάν θέλει μπορεί να έρθει να με προσέχει και να της γράψω το σπίτι επάνω να μείνουν”. Παντρεύτηκε το παιδί και πήγαν εκεί να μείνουν και φρόντιζε η Ρούλα την ηλικιωμένη. Η μαμά της όμως ήταν η πρώτη που φρόντιζε την κυρία Ευγενία», είπε.

Ακόμη πολλά ερωτηματικά έχουν προκύψει σχετικά με την αναφορά στον Δήμο Πατρών περί κακοποίησης της Τζωρτζίνας, με πολλούς να υποθέτουν πως η θέση της έπαιξε ρόλο στην συγκάλυψη της υπόθεσης.

Όπως αναφέρει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων», η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου αναφέρει πως η καταγγελία έγινε από κάποιο γείτονα ή τυχαίο πρόσωπο για εκδικητικούς λόγους, ενώ ουσιαστικά την καταγγελία την είχε κάνει πρόσωπο που γνώριζε την οικογένεια.

«Είχε σημάδια από ξυλοδαρμούς και με μία στοιχειώδη έρευνα από κοινωνικό λειτουργό θα έδειχνε ότι είχε πέσει θύμα κακοποίησης. Μας είπαν χαρακτηριστικά: “Λίγο εάν σηκώναν την μπλούζα του κοριτσιού θα το καταλάβαιναν αμέσως”», είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Live News, τονίζοντας πως ποτέ δεν έγινε έρευνα.

Η κ. Χριστίνα ανέφερε μάλιστα πως δέχεται απειλές για εκείνη και την οικογένειά της από την οικογένεια Πισπιρίγκου.

«Είχε το θράσος και πήρε τηλέφωνο. Άρχισε να μας βρίζει. Όλες αυτές τις ημέρες ζούμε μία κατάσταση… Όταν παίρνουν και απειλούν δεν είναι εύκολο. Απείλησε τα παιδιά μου, τα εγγόνια μου, τον ανιψιό μου», είπε λυγίζοντας.

Exit mobile version